PRVO SU SE MAKLJALI, A ONDA SU LETELE FLAŠE! Sloba skočio da mlati Marka, obezbeđenje reagovalo!  A ONDA JE U FRKU ULETELA LUNA!
Tuča u rijalitiju, Foto: Youtube prinscreen

užas

PRVO SU SE MAKLJALI, A ONDA SU LETELE FLAŠE! Sloba skočio da mlati Marka, obezbeđenje reagovalo! A ONDA JE U FRKU ULETELA LUNA!

Danas su zadrugari birali osobu za koju misle da ne sme da iskaže svoje mišljenje.

Objavljeno:

U toku izlaganja Marka Miljkovića nastala je ozbiljna svađa između njega i Slobodana Radanovića, a obezbeđenje je odmah uletelo u Belu kuću i sprečilo fizički obračun.

Naime, Marko je naveo Slobu kao osobu koja priča iza leđa i pokušao da objasni zašto tako misli.

Reagovalo je obezbeđenje
Reagovalo je obezbeđenje foto: Youtube prinscreen

- Ja imam dve situacije u proteklih 24 sata, prvo ću da navedem malu si*icu Saru koja me je pljuvala i nije mi rekla u lice. Na drugom mestu ću da vam odglumim situaciju. Gospođo, ne smete Luni to da govorite, pa onda sedne i priča babo jedna, baba se*o - rekao je Miljković. Zbog ove imitacije, Radanović je poludeo i krenuo na Marka.

- Je*aću mu mamu - vikao je Sloba dok je Luna pokušavala da ga smiri. Pevač je krenuo na Miljkovića, a obezbeđenje je odmah uletelo u Belu kuću i razdvojilo zadrugare. Nakon što su Slobu izveli u dvorište, Luna Đogani je gađala Marka flašom vode.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku:

Pogledajte bonus video :

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.