OTVORENO PISMO BEOGRAĐANKE upućeno Luni Đogani izazvalo je reakcije kakve se ne pamte: Počela su PSIHIČKA MALTRETIRANJA... (FOTO)
Luna je od samog početka na meti osuda širokih masa jer je uplovila u vezu sa oženjenim muškarcem, Foto: Printscreen Youtube

svaka čast

OTVORENO PISMO BEOGRAĐANKE upućeno Luni Đogani izazvalo je reakcije kakve se ne pamte: Počela su PSIHIČKA MALTRETIRANJA... (FOTO)

Otvoreno pismo podrške upućeno Luni Đogani izazvalo je i više nego burne reakcije na društvenim mrežama

Objavljeno:

Od samog početka rijalitija Zadruga vodi se teška polemika oko ljubavnog trougla Luna-Sloba-Kija. Publika je podeljena, ali činjenica je da ovo troje učesnika imaju ogromnu podršku.

Tako je jedna gledateljka Zadruge napisala otvoreno pismo podrške Luni Đogani na svom Fejsbuk profilu i izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama.

Pismo podrške Luni Đogani
Pismo podrške Luni Đogani foto: preentscreen

"Dragi moji, bilo je to 1988. godine. Imala sam 24 godine. Počela sam da radim u jednoj firmi. Zaljubila sam se u svog kolegu, a i on u mene. Nisam znala da je tada bio u braku, iako nisu živeli zajedno. Bili su u fazi razvoda. Imali su ćerku. Pokušala sam posle tog saznanja da se povučem, ali on to nije želeo. Rekao je da sam ja njegov ceo svet. Kasnije smo otvorili svoju firmu. Saznala je za našu vezu", počela je V.R.

"Počela su psihička maltretiranja sa njene strane. Pokušala sam da prekinem, ali on to nije želeo. Zvala je moje roditelje, nudila mi novac da ga ostavim. Govorila mi da moram da joj se obraćam sa dužnim poštovanjem jer je za Boga miloga on njen muž. E onda sam ja njoj odgovorila da sam voljena žena njenog muža, a on je izbacacio iz našeg poslovnog prostora. Trajalo je par godina. Želela je da ga vrati, jer je osetila pare. Onda sam postavila uslov ona ili ja. Rekao je Ti. Povukao sporazumni zahtev za razvod, jer se dotična nije pojavljivalla na sudu. Podneo je sam zahtev za razvod i brak je bio razveden za mesec dana. Mi smo tada već živeli zajedno. U oktobru slavimo 30 godina veze i 20 godina najsrećnijeg braka. Imamo ćerku 15 godina. Zato potpuno razumem našu decu (Lunu i Slobu). Izvinite, ali Lunči malo više. Mnogo je teško i bolno. Želim im ljubav i sreću i poštovanje koje imamo moj suprug i ja. Sve Vas zajedno punoooo volim. SiL do pobede", stoji u statusu koji je prokomentarisao ogroman broj ljudi.

Pogledajte bonus video :

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.