DIVNA PO IZLASKU IZ ZADRUGE DOBIJA STAN U BEOGRADU: Srbin iz Amerike rešio da joj ispuni želju da živi u prestonici!
Divni i Marku je socijalna služba privremeno oduzela dete zbog neadekvatnih uslova, Foto: Printscreen

BLAGO NJOJ

DIVNA PO IZLASKU IZ ZADRUGE DOBIJA STAN U BEOGRADU: Srbin iz Amerike rešio da joj ispuni želju da živi u prestonici!

Upoznat iz medija u kakvoj nemaštini živi, on planira da po dolasku u Srbiju potraži Divninog oca Tomu i majku Miladu kako bi im ponudio finansijsku pomoć i novi krov nad glavom

Objavljeno:

Divna Milanović, zahvaljujući pojavljivanju u emisiji DNK i učešću u rijalitiju Zadruga, dobiće stan u Beogradu od 40 kvadratnih metara, saznaje Kurir.

Ona je postala draga jednom Srbinu koji živi u Americi, koji je spreman da pomogne njoj i njenoj siromašnoj porodici. Upoznat iz medija u kakvoj nemaštini živi, on planira da po dolasku u Srbiju potraži Divninog oca Tomu i majku Miladu kako bi im ponudio finansijsku pomoć i novi krov nad glavom. Ukoliko Milanovićeva dotad izađe iz rijalitija, i s njom će se videti.

Divnina životna priča mnoge je potresla
Divnina životna priča mnoge je potresla foto: Printscreen

Amerikanca je veoma potreslo kada je Divni socijalna služba oduzela ćerku zbog neadekvatnih uslova u kojima su je roditelji ostavili kada su ušli u Zadrugu. Pored toga, nije mu bilo ni svejedno kada je na snimcima video da se kuća njenih roditelja ruši od starosti i vlage. Čuo je i kada je Divna izjavila da bi volela da živi u Beogradu, pa je tim povodom angažovao prijatelje iz Beograda da se raspitaju o nekretnini do 40 kvadratnih metara.

Pozvali smo Divninu sestru Milicu, koja se obradovala nakon našeg pitanja.

- Jupi! Ako je tako, bilo bi super. I ja bih volela da živim u Beogradu s Divnom - rekla je sestra rijaliti učesnice.

Bonus video SORAJA DAJE 250.000 EVRA ZA LUKS STAN SA POGLEDOM NA SAVU: Ide u Pariz da kupi slike za dnevni boravak i spavaću sobu

(Espreso.co.rs/ Kurir/ Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.