RAT SANJINE MAJKE I PRODUKCIJE ZADRUGE: Optužila ih da su njenu ćerku PRIMORALI na vezu sa Matorom, a oni ŽESTOKO odgovorili!
Sanja i Matora su od početka imale specifičan odnos, Foto: Printscreen Youtube

HAOS

RAT SANJINE MAJKE I PRODUKCIJE ZADRUGE: Optužila ih da su njenu ćerku PRIMORALI na vezu sa Matorom, a oni ŽESTOKO odgovorili!

Odnos Sanje Stanković i Jovane Tomić je mesecima intrigirao javnost. Dok je Matora otvoreno govorila o emocijama koje gaji prema Sanji, zanosna plavuša je oduvek negirala da između njih postoji nešto više od prijateljstva

Objavljeno:

Učesnica Zadruge, Jovana Tomić Matora, ubrzo nakon što je ušla u rijaliti priznala je da gaji emocije prema Sanji Stanković, a iako je do pre nekoliko dana njihov odnos bio nerazjašnjen, Sanja je priznala da su njih dve već šest meseci u vezi. To je, međutim, dovelo do burnih reakcija u spoljnom svetu i sukoba produkcije i Sanjine majke.

Naime, Sanjina mama Branka tvrdi da to nije istina, i kaže da smatra da je produkcija ugovorom obavezala Sanju da stupi u vezu sa Matorom.

Sanja je tek nedavno priznala da su ona i Matora već pola godine u vezi
Sanja je tek nedavno priznala da su ona i Matora već pola godine u vezi foto: Printscreen Youtube

- Redovno pratim Zadrugu i samo jedno imam da kažem: dobro poznajem svaku stavku u ugovoru i Sanja je morala to da kaže zbog gledanosti i dogovora. Poznajem najbolje svoje dete. Da je svojevoljno priznala, ona ne bi onoliko plakala u rijalitiju - rekla je Branka za Alo!, očigledno pokušavajući da opravda ćerkino ponašanje.

S druge strane, produkcija najgledanijeg rijaliti programa kaže da nema mesta takvim spekulacijama, te da oni ne utiču na emotivni život učesnika.

Sanjina majka tvrdi da je Sanja primorana na priznanje veze od strane produkcije
Sanjina majka tvrdi da je Sanja primorana na priznanje veze od strane produkcije foto: Printscreen Youtube

- Ugovori koje su potpisivali svi takmičari rijalitija Zadruga jesu tipski i služe da zaštite obe strane, kako produkciju, tako i samog takmičara. Nijedna odredba ugovora ne odnosi se na primoravanje takmičara da s nekim uplovi u ljubavnu vezu zarad rejtinga. Zadruga je oborila sve rekorde gledanosti upravo zbog slobode takmičara da se ponašaju prirodno i svoje odluke donose samostalno, što je publika i prepoznala - rekli su iz produkcije i dodali:

- Konkretno, u ovom slučaju, Sanja Stanković je ušla pre Jovane Tomić Matore i navodi njene majke da je produkcija ugovorom ucenila Sanju da mora biti sa Jovanom ili priznati ljubavnu vezu sa njom, jesu ništa drugo do kleveta, na koje produkcija može da odgovori isključivo tužbom. Ukoliko neko ima problem sa Sanjinim ponašanjem unutar Zadruge, moraće sačekati da ona izađe i da ih reši lično sa njom - stoji u saopštenju ružičaste televizije.

Ostaje da vidimo kako će se ovaj slučaj razrešiti
Ostaje da vidimo kako će se ovaj slučaj razrešiti foto: Printscreen Youtube

Podsetimo, odnos Sanje Stanković i Jovane Tomić je mesecima intrigirao javnost. Dok je Matora otvoreno govorila o emocijama koje gaji prema Sanji, zanosna plavuša je oduvek negirala da između njih postoji nešto više od prijateljstva. Stankovićeva je isticala da ima dečka u spoljnom svetu, ali i da joj prija Matorina pažnja. Ipak, u emisiji kod Ognjena Amidžića, Sanja Stanković je prvi put otkrila da su Matora i ona već neko vreme u vezi.

- Priznala sam posle šest meseci da smo zajedno. Mi smo u vezi, 28. marta ćemo proslaviti pola godine. Jeste malo smešno, ali je ujedno simpatično i slatko. Bez obzira na sve, ja i dalje volim muškarce. Iskreno, ovo mi se prvi put desilo u životu, ali ona je muškarac. Od svih u kući, ona je jedini muškarac - rekla je Sanja Stanković. Pre Sanjine majke, oglasio se i otac ove zadrugarke.

Bonus video ŽIVOT SLAVNE PEVAČICE U KANDŽAMA ZLA: Menadžer je godinama SILOVAO, a onda je krenulo još gore MUČENJE o kojem ne priča

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.