MILJANA KULIĆ ŠOKIRALA ZADRUGARE: Pretila sam Dušanu Svilaru da će mu se vući creva po Beogradu, pa sam završila u policiji!
Dušan Svilar bio je samo jedna u nizu Zvezda Granda koje je Miljana Kulić proganjala, Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

URNEBESNO

MILJANA KULIĆ ŠOKIRALA ZADRUGARE: Pretila sam Dušanu Svilaru da će mu se vući creva po Beogradu, pa sam završila u policiji!

Miljana je danas ispričala zadrugarima kako je svojevremeno proganjala Dušana Svilara

Objavljeno:

Miljana Kulić pričala je danas u Zadruzi kako je po prvi put završila u policiji i kako je zavedena među maloletne delinkvente.

- Dušan Svilar mi se mnogo dopadao, dopisivali smo se i čuli telefonom. U jednom momentu on je prestao da mi se javlja i ja sam bila ljuta. Kupila sam Skandal i videla da se prepucavaju Ceca i Karleuša. Tad je jedna od njih upotrebila rečenicu ‘Vući će ti se creva po Beogradu’, ne znam koja. I ja to napišem u poruci Dušanu kako bih ga uplašila. Dušan me prijavi policiji. Zvao me je inspektor za maloletničke delinkvente da dam izjavu. Rekla sam mu da mi se Dušan ne sviđa kao momak, već kao drug. Posle sam prešla u fan klub Darka Lazića - ispričala je Miksi dok su je ostali zadrugari zgranuto posmatrali.

Bonus video KATARINA GRUJIĆ SE OPERISALA: A sad joj je ugroženo zdravlje i sve zbog OVOG POROKA

(Espreso.co.rs/ Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.