DŽINOVSKA SVAĐA LUNE I KIJE: Joj, joj, šta su sve izgovorile jedna drugoj, LUNA JU JE UJELA ZA SRCE OVIM REČIMA! (VIDEO)
Velika svađa Kije Kockar i Lune Đogani u rijalitiju Zadruga, Foto: RTV Pink printscreen

zadruga

DŽINOVSKA SVAĐA LUNE I KIJE: Joj, joj, šta su sve izgovorile jedna drugoj, LUNA JU JE UJELA ZA SRCE OVIM REČIMA! (VIDEO)

Kiji je mnogo zasmetao jedan Lunin komentar

Objavljeno:

Pitanja gledalaca ponovo su u rijalitiju Zadruga izazvala pravu buru između Lune Đogani, Slobe Radanovića i Kristine Kije Kockar.

Gledaoce je interesovalo kako Luna može da zamera Mini Vrbaški što je ostavila Nemanju Đerića Đeksona i to zbog dečka kog poznaje dva dana, a ona je otela muža Kiji i to samo posle nedelju dana u rijalitiju.

- To nije isto. Njihov brak se raspadao, pa se raspadao. Da nisam ja, bila bi neka druga. A Mina i Đekoson su bili na početku veze, sve im je bilo novo i zanimljivo. Rekla sam da je debil i to Mini u lice - obrazložila je blogerka.

Na ove reči skočila je Kija, kojoj je mnogo zasmetao Lunin komentar. Kristina je smatrala da njen brak ne može da se poredi sa rijaliti vezom koju su imali reper i Mina.

- Ovde su bile 33 devojke, pa je uzeo jednu. I to kada mu je mama rekla da se razvodi od mene. Namerno se ponižavam ja i moj brak - rekla je Kockareva.

- Boli te toliko. Prihvati više! Da, ovde se borimo oko njega jer se ne zna koga on voli - rekla je Luna ironično.

Pogledajte:

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.