Luna je OTKRILA sve Gagijeve MRAČNE TAJNE, ali on joj ne zamera to: Njemu smeta NEŠTO što je otkrila, a vezano je za Anabelu!
Gagi i Anabela svesrdno podržavaju svoju ćerku, Foto: Printscreen

NJEGOVA MEZIMICA PREUVELIČAVA

Luna je OTKRILA sve Gagijeve MRAČNE TAJNE, ali on joj ne zamera to: Njemu smeta NEŠTO što je otkrila, a vezano je za Anabelu!

Iako je jako blizak sa svojom naslednicom, Gagi je Luni duboko zamerio neke stvari

Objavljeno:

Gagi Đogani pomno prati Zadrugu i naslednicu Lunu, koju podržava, ali jednu stvar joj je ozbiljno zamerio i poručio joj da nije u pravu.

- Mislim da Luna ponekad preteruje i to joj jedino zameram, jer priča nešto što i ne treba da priča. Mislim da je ispričala tri života koja treba da ostavi za sebe. I to što priča mislim da preteruje, kao na primer da Anabela nema novca. Ona vozi džip, imaju tri auta, šalje joj garderobu redovno, tu smo, pomažemo... Jednostavno to nije tako. Kao što nije istina i za neke druge stvari - objasnio je Gagi.

Gagi Luni zamera to što Luna priča kako Anabela nema para
Gagi Luni zamera to što Luna priča kako Anabela nema para foto: Printscreen

Denser je priznao i da je jako blizak sa naslednicom.

Luni je smešno sve što Gagi ispriča
Luni je smešno sve što Gagi ispriča foto: Printscreen Youtube

- Ona mene mnogo voli i sve što ja ispričam njoj je smešno, ona je takva. Ja sam imao devijaciju nosa... kao klinac imao sam 15 godina, tad mi je doktor u Zemunu rekao da ja to moram da operišem i usput mi je ponudio estetiku, ali u to vreme estetika nije bila sjajna kao danas. Ja sam prihvatio i operaciju i estetiku, ali meni je to genetski takav nos i ona ima takav nos na mene, kao i Nina, tako da će i one imati problema sa devijacom kao što sam ja. Ja sam bio klinac i ja sam sam nekako postigao da mi daju otpusnu listu i izašao sam iz bolnice, a kad sam ušao u autobus stariji čovek me laktom udari u nos, nos je bio još svež... I kad sam rekao doktoru on se zgranuo, to se nikom nikad nije desilo. E, posle dva časa provedena van bolnice nije mi više uopšte bilo lepo, ali dobro, njoj je to smešno - ispričao je kroz smeh Gagi.

Bonus video KAKVA SEKSI BOMBA: Seka Aleksić dekolteom ostavila bez daha, a tek kad vidite kako uživa pored bazena

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.