DABOGDA UMRO: Nadežda doživela nervni slom i psovala bivšeg dečka koji ju je zlostavljao! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

Pričala o traumi!

DABOGDA UMRO: Nadežda doživela nervni slom i psovala bivšeg dečka koji ju je zlostavljao! (VIDEO)

Nakon pročitane vesti koju je napisao Milošević, Nadežda je ponovo proživljavala najužasnije trenutke iz njenog života, pa je zajedno sa Tanjom Jovićević podelila svoju bol

Objavljeno:

Nadežda Biljić je pred svim zadrugarima priznala da je doživela maltretiranje od svog bivšeg dečka, a posledice toga su id dalje prisutne. Novinar Milan Milošević je do detalja opisao njenu životnu priču, zbog koje su svi ukućani bili šokirani.

Nakon pročitane vesti koju je napisao Milošević, Nadežda je ponovo proživljavala najužasnije trenutke iz njenog života, pa je zajedno sa Tanjom Jovićević podelila svoju bol.

Ja sam trpela psihofizičko maltretiranje. On je mene umeo da zaključava, ostavi me gladnu 5 dana i posle 5 dana mi da ključ od sobe da mi da hleb. Pusti, neka ide u pi*ku materinu samo da ga ne vidim u životu. Sve ovo zglobovi, kičma, sve je to posledica ovoga. Ja mislim da više nikad u životu neću moći da verujem u muškarce, nikad neću moći da verujem u svetost braka, da postoji muškarac koji je nežan i pažljiv osim mog oca - pričala je Nadežda Tanji.

Mene vrate kući, ja kako čujem njegov glas, ja počnem da se tresem i iz straha mu se vraćam. Dabogda umro, ja njega ne mrzim, ali sada da se pojavi na vratima, ja bih umrla od straha. Jel ti sada jasno što sam se ukopala kada mi je Jelena udarila šamar? Kada kažem da je on lud, on je stvarno lud - objašnjavala je Biljićka.

Da podsetimo, Nadežda je uspela da se izleči od alkoholizma, a pored toga ono što je u njenom životu ostavilo veliki trag jeste zlostavljanje od svog dečka. Pinkova zvezda je priznala svojoj cimerki da ona ima najveći strah da ne sretne svog bivšeg dečka po izlasku iz zatvora.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.