DA NIJE MALO KASNO JANJUŠE? Zadrugar se setio žene tek nakon što ga je Ana ispalila, A EVO ŠTA JOJ JE PORUČIO! (VIDEO)
Marko Janjušević ispisao je poruku za suprugu, Foto: Printscreen/youtube

DA LI ĆE MU UPALITI?

DA NIJE MALO KASNO JANJUŠE? Zadrugar se setio žene tek nakon što ga je Ana ispalila, A EVO ŠTA JOJ JE PORUČIO! (VIDEO)

Više ne priča sa Ivanjičankom a nije se odvajao od nje!

Objavljeno:

Nakon što se posvađao sa Anom Korać, sa kojom je bio toliko blizak da su ukućani stekli utisak da između njih postoji nešto više od prijateljstva, pa čak i intimnih odnosa, što je tvrdila da je videla Miljana Kulić, Marko Janjušević Janjuš setio se supruge.

Ema Janjušević, supruga košarkaša, pre nekoliko nedelja odbila je da dođe u studio rijaliti programa "Zadruga" kako bi podržala svog muža, pod izgovorom da je najbolje da ga podržava porodica Ane Korać. Nakon ovoga odmah se rodila sumnja u javnosti da je Janjuša ostavila žena, a ovaj ukućanin o tome ne zna ništa.

Ana Korać i Janjuš
Ana Korać i Janjuš foto: Printscreen/youtube

Marko Janjušević Janjuš je za vreme igre istine u noći između petka i subote opsovao i vređao Anu Korać u toku njenog izlaganja. Ovi stanari nisu se na ovome zaustavili, već su se svađali skoro celu noć, o čemu možete više pročitati na linku ispod.

Kada je definitivno puklo "druženje" sa Anom Korać, Marko Janjušević Janjuš na parčetu papira, uz pomoć kanapa, napisao je poruku za svoju suprugu za koju se i dalje nada da je na njegovoj strani i da mu ne zamera odnos sa Ivanjičankom.

Ana Korać
Ana Korać foto: Printscreen/youtube

Volim Enu! - piše na kartonu.

Ova poruka najviše je zapala za oko u trenutku kada su Janjuš, Đekson i Vojke sedeli u dvorištu, a zatim im se pridružila pevačica Sara Reljić, koja je podsećanja radi košarkašu slala ljubavna pisma u "Zadruzi", od koje je Janjuš sada tražio da sedne između njega i Vojketa.

Kad već delite cigaru, ne morate i mene - rekla je Sara Janjušu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.