TRESLA SE ZADRUGA: Janjuš brutalno ispsovao Anu, a onda je došao red na nju!
Ana Korać, Foto: Printscreen/Youtube

kakve reči!

TRESLA SE ZADRUGA: Janjuš brutalno ispsovao Anu, a onda je došao red na nju!

Kraj prijateljstva?!

Objavljeno:

Šta se desilo između njega i Ane Korać, sa kojom je ranije bio veoma blizak, i zašto je sebi dozvolio da izgovori teške uvrede na račun svoje cimerke, želela je Zorana Stefanov da čuje od Marka Janjuševića Janjuša u toku "Igre istine".

Pre 20 dana sam rekao da više ne mogu da izlazim po novinama sa njom ili bilo šta! Ništa nisam ružno rekao! Samo sam se makao i sada ona dođe i kaže da će mene da izbegava do kraja! To je velika katastrofa! - govorio je Janjuš.

Janjuš
Janjuš foto: Printscreen/Youtube

Ne možeš meni da kažeš k*rvetino! Hoćeš i ja da se iznerviram? Te svoje vulgarnosti moraš da ostaviš za nekog svog, a ne za mene! Ja sam samo rekla mišljenje! Rekla sam da si mi dosadan i zato se ne družimo! Imam pravo da kažem šta god hoću! Kako ja da razumem to k*rvetino? To možeš da pričaš nekom svom, a ne meni! - branila se Ana Korać.

Košarkaš je u nastavku ovoj ukućanki rijaliti programa "Zadruga" rekao da slobodno sve ispriča šta zna o njemu, kao i da su se družili mesecima, a da se nikada nisu posvađali kao sada.

On svima kaže k*rvo! To je on! To nisam ja! Ja nisam naučena da psujem! Ti znaš koji je razlog! Neću da se družim! Ajde, dosadan si! Janjuše, da li si toliko glup ili se praviš?! Kada naučiš da se ponašaš, obrati mi se! Kada si seljak, ne možeš da pričaš sa mnom! To što si tako navikao da pričaš sa seljančurama tvojim, tako ne možeš sa mnom - govorila je Janjušu Ivanjičanka.

Ana Korać
Ana Korać foto: Printscreen/Youtube

Alo, mala, smiri se! Bolje bi ti bilo! Kakva budala - rekao je Ani košarkaš.

U toku nove rasprave umešao se i Lepi Mića, a ovi stanari svoju svađu nastavili su i po završetku "Igre istine". Nakon još jedne svađe, Janjuš je sa Filipom Đukićem koji je u isto vreme završio svađu sa Marijom Anom, pričao o Ani Korać, a zatim su košarkaš i Ivanjičanka o svom odnosu pričali po ćoškovima Bele kuće sa ostalim cimerima.

Podsetimo, Janjuš je opsovao Anu Korać nakon što je ona rekla da je odlučila da prekine druženje sa njim. Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilozima koji se nalaze u nastavku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.