Zmaj oplakao Milomira Marića! Slađa mu rekla da je voditelj umro! (FOTO)

Neslana šala

Zmaj oplakao Milomira Marića! Slađa mu rekla da je voditelj umro! (FOTO)

Slađana Petrušić je dobila opomenu da ne sme da priča o članovima produkcije, ali su pre toga njene reči naterale suze na oči Zmaja od Šipova
Objavljeno: 09:29h

Zbog neslane šale koju je priredila Zmaju od Šipova, Slađana Petrušić je upozorena da će biti kažnjena. Naime, tokom novogodišnjih praznika Milomir Marić nije posećivao vilu u Zemunu, te su se učesnici Parova zabrinuli gde je njihov omiljeni voditelj. Oni su počeli da zapitkuju zaposlene u organizaciji gde je Marić, a sa svojim pitanjima je najuporniji bio Zmaj od Šipova.

- Letos nije bilo dobro Mariću, pa brinem, da mu se nije nešto dogodilo. Marić je veliki novinar i profesionalac, jedva čekam da dođe da razgovaramo. Njegove emisije su najbolje - pričao je Zmaj. Tada je Hrvatica odlučila da se grubo poigra sa Zmajem. - Ti nisi čuo? Marić je umro - rekla je Slađa. Tada je Zmaj počeo da vrišti i plače, dok se Slađa "cepala" od smeha. Pošto je Grahovac ozbiljno ronio suze, Zagrebčanka je videla da nema mesta za šalu, te je rekla da nije mislila ozbiljno.

Šalila sam se Zmaju, Marić je živ, dolazi večeras u emisiju učesnicu iz Hrvatske da će biti kažnjena

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.