Pi*da vam materina svima! Kristijan kao kočijaš ispsovao one koji ga ne vole! (FOTO)

prosuo žuč na fejsu

Pi*da vam materina svima! Kristijan kao kočijaš ispsovao one koji ga ne vole! (FOTO)

- Para imam puno za uslove u našoj zemlji, zato klošari ne brinite se jer još 1.000 godina ne bih došao na vaš nivo da mi neko drugi daje - poručuje Golubović
Objavljeno: 18:57h

Kristijan Golubović je imao prilike da čita sve i svašta o svom životu otkad je izašao iz Farme, a očigledno nije zadovoljan glasinama i pričama koje se šire, pa je na svom Fejsbuk profilu odlučio da izloži svoje životne planove. Kristijan ima rak?! Sumnjam na najgore! (FOTO) - Ležim u bolnici i čitam laži gluposti o sebi i svojoj ženi, našem braku, novcu, kolima, stanovima, zatvorskoj kazni, šljamu sa Farme. Pi*da vam materina svima. Prava i jedina istina je sledeća: Volim svoju suprugu i ćerku više od svog života. I kada umrem hoću da nam kosti budu u jednom grobu. Volim svakoga (koga zaista volim) više od sveg blaga na ovom svetu. Para imam puno za uslove u našoj zemlji, zato klošari ne brinite se jer još 1.000 godina ne bih došao na vaš nivo da mi neko drugi daje, već sam stvaram krvavo i radno.

Vozim auto koji poželim i to mi ništa posebno ne znači, sem da od Beograda i Novog Sada oborim lični rekord od 19 minuta. Gradim kuću na Vračaru, tražim stan u Kraljevu, čisto seljački. Na leto ako ne završim na robiji pravim i brvanru na ličnoj šljunkovitoj plaži Zapadne Morave. Prostačko prepucavanjue: Kristijan popljuvao Tamaru, a ona mu nije ostala dužna (FOTO) Sa drugom planiram najbolji lokal ikada na našim prostorima. Zatvorsku kaznu (ni za šta) ne izbegavam već tražim 3 meseca odlaganja kako bi pola od navedenog završio i svoje dve princeze udostojio sigurnosti u svakom smislu. Šljam osobe sa Farme sam zaboravio i sve više blede jer za mene, a ni za širok auditorijum, nisu ni vredeli uopšte - uostalom, pobednik je poznat.

Damir Dervišagić/Kristijan Golubović

Iz Farme sam izašao samo što sam znao da će najteža kazna šljam farmerima biti pobeda Stanije Dobrojević, a ne moja, jer ja sam ih na svim poljima, sem pevanja, klasično deklasirao i pobedio već u prvih mesec i po dana toliko da im nije pomogla ni lažna diskvalifikacija (šatro sam udario homosa Radeta Lazića). Najskandalozniji momenti koje je Srbija videla u rijalitijima 2015. (FOTO) (VIDEO) Planinu uvreda, ogovaranja, pljuvanja i provokacija sam stoički izdržao iako su mi i najnormalniji ljudi rekli da oni to ne bi niti tolerisali, niti na suzdržan način reagovali. Izvinjavam se Pinku za takav izlazak, ali deo njega je urnisalo mene i Staniju i zato sam postupio tako, nazovimo loše? Mada, sve pohvale za giga mega čoveka od reči - Željka Mitorvića!

Facebook/Kristijan Golubović

Da nije bilo njegovog dela, časti i reči mnogi bi videli kako Kristijan kažnjava nepoštovanje, mizeriju i bezobrazluk, pa me baš i briga šta bi i ko mislio ili pisao o meni. Hvala Bogu, datoj reči Željku i svojoj mudrosti da sam održao datu reč! Narodu (velikoj većini) sam pokazao sebe i oni sude najtačnije, a šaka šljama među Farmerima i šakica mizernih novinara nikada neče isprljati lik i delo Aleksandra Kristijana, pa makar objavili dokaz da sam ustvari i najobičnije govno. Ali sam govno koje je vrednije u svakom smislu od vas - kvazi ljudi! 'Ajde zato skinite mi se sa grbače jer je uzaludno da prizivate zlo iz mene kad je očigledno da ne želim da vam ga dam! Tuče, seks i prostakluci - skandali godine! Zbog ovog nas je sramota što živimo u Srbiji! Dakle marš svi loši u pm kako bi normalni mogli malo da žive od vas - fekalija. Do smrti ispravan "a vi pucajte, ja i dalje držim čas" - zaključio je Kristijan svoje izlaganje.

Aleksandar Jovanović/Kristijan Golubović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.