Gordana OGORČENA zbog Teodorinog ponašanja A ONDA JE URNISALA OVOM IZJAVOM!(VIDEO)
Gordana Džehverović svakodnevno upućuje niz kritika svojoj ćerki Teodori Džehverović, Foto: Printscreen/youtube

ogorčena

Gordana OGORČENA zbog Teodorinog ponašanja A ONDA JE URNISALA OVOM IZJAVOM!(VIDEO)

Ukućanka je u potpunosti zaboravila na kamere!

Objavljeno:

Iako je delovalo da će današnji dan ukućani proslaviti u miru, situacija se otela kontroli pa su se takmičarke brutalno posvađale.

Naime, Gordana Džehverović svakodnevno upućuje niz kritika svojoj ćerki Teodori Džehverović, a ni danas žestoka rasprava nije bila isključena. Ova situacija dogodila se kada je Teodora u par navrata pokušala da odgovori svoju majku da daje bilo kakve komentare na račun zadrugara koji su u toku dana čitali osmomartovske čestitke.

Gordanu je to dovelo do ludila, pa joj je sasula u lice sve ono što je u Beloj kući dugo skrivala, a tajne koje su one želele da sačuvaju ugledale su svetlost dana.

Gordana Džehverović svakodnevno upućuje niz kritika svojoj ćerki Teodori Džehverović
Gordana Džehverović svakodnevno upućuje niz kritika svojoj ćerki Teodori Džehverović foto: Printscreen/youtube

Ti, da vodiš računa o svom ponašanju što su te prozvali! Znači, prvo, za ono piće si me dovela do ludila! Ja te molim pošto si me sada toliko iznervirala za stolom i praviš da ljudi gledaju moju svađu, da vodiš računa kako se ponašaš! Je l' sam te tako vaspitala? Nemoj da zaboraviš nikad onog dečka kog si ostavila, a koji me je zvao da ja raskidam sa njim! On je meni plakao, ja sam raskidala i radila ono što sam pre 35 godina! Je l sam te tako vaspitala? Ti mene ne možeš da prekidaš, ja tebe mogu, ja sam te rodila! I ti da se baviš javnim poslom? Je l se je*ete? Rekla si da nećeš da se je*eš! Uhvatila sam te u laži dva puta! - vikala je Gordana.

Ali, ja samo nisam želela da pričam o tome u javnosti - pravdala se Teodora.

Gordana Džehverović svakodnevno upućuje niz kritika svojoj ćerki Teodori Džehverović
Gordana Džehverović svakodnevno upućuje niz kritika svojoj ćerki Teodori Džehverović foto: Printscreen/youtube

Ti si mene slagala tri puta! Muvala si se sa Anđelom, dečka si ostavila, to ti neću oprostiti! Ušla si ovde, obećavala mu kule i gradove! S kim si se čula? Spustila si mu slušalicu i rekla si da ne možeš da veruješ da se toliko zaljubio u tebe! Kajaćeš se do kraja za tog dečka! - rekla je Goca.

U ovoj raspravi je evidentno koliko Gordanu grize savest zbog postupaka njene ćerke koja je nepromišljeno radila stvari za koje je obećavala da se nikada neće desiti. A da li je ona svojim žestokim rečima u potpunosti raskrinkala svoju ćerku i to pred milionskim auditorijumom i da li će, ukoliko se njihova komunikacija ovako nastavi otkriti još sitnijih detalja koje su dugo pokušavale da prikriju, procenite sami.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.