OGLASIO SE I OTAC STEFANA KARIĆA: Ono što je rekao POKOPALO je Kiju kao ništa do sad (FOTO)
Da li nas je Kija sve vreme zavaravala navodnom vezom sa Andrijom, Foto: Printscreen Youtube

OGLASILA SE I TREĆA STRANA

OGLASIO SE I OTAC STEFANA KARIĆA: Ono što je rekao POKOPALO je Kiju kao ništa do sad (FOTO)

Nije puno trebalo vremena gledaocima Zadruge da podsete na neke ranije detalje, koji dodatno potkrepljuju priču u vezi sa celom aferom

Objavljeno:

Nakon što je Osman Karić razotkrio navodnu aferu svog sina Stefana Karića i učesnice Zadruge Kristine Kockar, Stefan je pojedinim medijima demantovao tu priču i izjavio da skoro i da ne poznaje Kiju.

– Mi ništa nismo imali. Jednom sam je video, ne mogu čak ni da se setim gde smo se upoznali. Znam neke njene drugarice, tako smo se i upoznali. Znamo se na „ćao-ćao“. Šokirao sam se, ne mogu da verujem šta ljudi lupetaju. Ja sve najbolje imam da kažem i za nju, i za Slobu i za Lunu – izjavio je Stefan za „Telegraf.rs“.

Ipak, Stefanov otac tvrdi drugačije.

Komentar Stefanovog oca na celu situaciju
Komentar Stefanovog oca na celu situaciju foto: Printscreen Instagram

Opet me pitate da li je istina. Ja sam zato napisao sve ovo. Ja govorim samo istinu. Ovog puta ću se braniti ćutanjem. Ne bih da sina dovodim u neprijatnu situaciju. Mada, izgleda da on nije čuo za onu poslovicu „Posle je*anja nema kajanja“. Sve sam rekao, ništa rekao nisam – poručio je Osman Karić.

Inače, nije puno trebalo vremena gledaocima Zadruge da podsete na neke ranije detalje, koji dodatno potkrepljuju priču u vezi sa celom aferom.

Tako je jedna od gledateljki koje očito pažljivo prate dešavanja u trenutno najgledanijem televizijskom formatu objavila sledeće:

AFERA STEFAN KARIC!!! Da navedemo sve cinjenice koje su apsolutno potkrepljene dokazima ( video snimcima ) jer malo je too much da se narod pravi budalom, nisu to mogli ni veci igraci a kamoli Kija Kockar i njen stab ? 1.Par dana nakon ulaska u Zadrugu KK pozdravlja Osmana " kralja instagrama ) inace oca Stefana Karica ( snimak u prilogu ) 2. Na jednoj zurci pijana pozdravlja Stefana nakon cega joj sutradan zacudjena Ana govori kako nije mogla da veruje da ga pozdravlja ( i za to postoji snimak ) 3.Djomla iznosi da je dan ili 2 pre ulaska u rijaliti KK prespavala na Zvezdari u stanu Stefana K.sto je cuo od njeogovog oca 4.Brze bolje Stefan demantuje, prvo sto ima devojku a drugo sto,ruku na srce, ni ja da sam musko ne bih priznala da sam *ebala KK ? 5.Otac Stefana Karica,gorepomenuti Osman demantuje svog sina recenicom " Posle *ebanja nema kajanja " ( ocekujem brzu Cicinu reakciju da se demantuje i ovo ? ) 6.Nakon Mininog povratka u pabu se Kija raspituje o Stefanu 7.Malo smo se presli jer nakon prepiski KK sa izvesnim Stefanom Sebezom malo smo skrenuli sa pravog traga, nije sija nego vrat, jeste Stefan ali ne Sebez nego Karic.Mada, ne bi me cudilo da su obojica bila u sesnaestercu ? Filip,Stefan 1, Stefan 2,Andrija.....laganoo idemo dalje, ko zna koga ce sve izbunariti do kraja,koliko ce demanta Cica morati da sredi auuu? P.S Zaista veliki pozdrav za gospodina Osmana; zaista ste kralj ? @darko.tanasijevic @dora.lola7 @dusicajakovljevic @pantic001 @ivangajic_ @draganatripic @scandaltabloid @svet_rs @pulsonline @kurir.rs @informernovine P.S Cica je nadaleko poznata Ivana Cicovic, izvinjavam se dragi novinari sto vam " diram " koleginicu,ali sama je pokazala da se u objektivno novinarstvo razume kao " Marica u krivi qrac " ?

A post shared by Dani ?????? (@pericdanijela444) on

AFERA STEFAN KARIC!!! Da navedemo sve činjenice koje su apsolutno potkrepljene dokazima (video snimcima), jer malo je too much da se narod pravi budalom, nisu to mogli ni veci igraci a kamoli Kija Kockar i njen štab 1. Par dana nakon ulaska u Zadrugu KK pozdravlja Osmana "kralja Instagrama" inače oca Stefana Karića (snimak u prilogu) 2. Na jednoj žurci pijana pozdravlja Stefana nakon čega joj sutradan začuđena Ana govori kako nije mogla da veruje da ga pozdravlja (i za to postoji snimak) 3. Đomla iznosi da je dan ili 2 pre ulaska u rijaliti KK prespavala na Zvezdari u stanu Stefana K., što je čuo od njegovog oca – stoji u komentaru nepoznate osobe koja je na Instagramu objavila snimak iz Zadruge na kome se čuje kako Kija pozdravlja Osmana.

Sve je počelo od majice sa likom Pabla Eskobara
Sve je počelo od majice sa likom Pabla Eskobara foto: Printscreen Instagram

Da podsetimo da je sve počelo od afere čuvene crvene majice, koju je navodno Stefan poklonio Kiji. Ovaj detalj pojedini teoretičari zavere koriste u prilog tvrdnji da se Stefan i Kija znaju malo bolje nego što Stefan to tvrdi.

Bonus video IMALA JE USPEŠNU KARIJERU, PA JE POSLE TUČA I SKANDALA NAPUSTILA SRBIJU: Pogledajte kako naša manekenka izgleda danas!

(Espreso.co.rs/ Nemazabranjenih)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.