VOJKE KRIJE MRAČNU TAJNU: Bio je U VEZI sa Sarinom NAJBOLJOM DRUGARICOM iz Zadruge, kad bude saznala, ODLEPIĆE (FOTO)
Vojke i Sara su prema mišljenju publike najskladniji par u Zadruzi, Foto: Printscreen Youtube

KAO ZMIJA NOGE

VOJKE KRIJE MRAČNU TAJNU: Bio je U VEZI sa Sarinom NAJBOLJOM DRUGARICOM iz Zadruge, kad bude saznala, ODLEPIĆE (FOTO)

Mnogi ne znaju, kao ni sama Sara, da već šest meseci živi u istoj kući sa Vojketovom bivšom devojkom

Objavljeno:

Vladan Vojnović Vojke već mesecima je u vezi sa Pinkovom zvezdom, Sarom Reljić, u koju se zaljubio u Zadruzi. Njih su gledaoci najpopularnijeg rijalitija na ovim prostorima u mnogim anketama proglasili najlepšim i najskladnijim ljubavnim parom u Zadruzi, a mnogi ne znaju, kao ni sama Sara, da već šest meseci živi u istoj kući sa Vojketovom bivšom devojkom!

Naime, Mina Vrbaški, Ana Korać i Soraja su u avgustu prošle godine snimale spot za zajedničku pesmu Nenada Aleksića Ša, Andreja Saljinkova i Vladana Vojnovića Vojketa, koji se, prema informacijama izvora, tokom snimanja zbližio sa maloletnom Minom, sa kojom je bio intiman.

Mina je fatalna žena iako ima samo 17 godina
Mina je fatalna žena iako ima samo 17 godina foto: Printscreen Youtube

- Ana i Soraja su u 4 ujutru otišle kući, a Mina je ostala sa Vojketom. Sutradan je zvala Anu da joj se hvali kako joj je bilo top sa njim i kako su četiri puta za noć spavali. Vojke je kod Mine dolazio u iznajmljeni stan pre snimanja spota, ali je ona tada pričala da među njima nije bilo, međutim, kasnije je sve priznala - ispričao je izvor, a kako će Sara reagovati kada bude saznala da joj Vojke nije priznao šta je sve radio Minom, sa kojom već mesecima žive, ostaje da se vidi.

Da podsetimo, Mina je bliska sa Sarom u Zadruzi, i verovatno zbog toga ne želi da pokreće priču šta je bilo između nje i Vojketa.

Bonus video KATJA STIGLA KUĆI: Nataša Bekvalac nasmejana sa suprugom izašla iz bolnice!

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.