Miljana Kulić se kroz SUZE ispovedila Saški Karan: Nakon POKUŠAJA SAMOUBISTVA priznala da strahuje za BEBU! (VIDEO)
Miljana Kulić i Saška Karan, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

NA MUKAMA

Miljana Kulić se kroz SUZE ispovedila Saški Karan: Nakon POKUŠAJA SAMOUBISTVA priznala da strahuje za BEBU! (VIDEO)

Saška ju je savetovala da ne razmišlja preterano o tome i da treba da se bori sa tim i razmišlja pozitivno

Objavljeno:

Učesnica "Zadruge" Miljana Kulić, zatrudnela je u prethodnom rijalitiju sa bivšim mužem Goce Tržan, Ivanom Marinkovićem, koji je i dalje redovni takmičar "Parova".

Iako je Miljana srećna što će postati majka, danas je priznala Saški Karan da je tišti to što će njeno dete odrasti bez oca.

- Gledala sam bezbroj slučajeva i meni da se to dogodi! Kad legnem u krevet nije mi svejedno iskreno. Nije mi svejedno zato što sam trudna. Razmišljam da li će to dete sutra videti svog oca. Hoće li on doći da ga vidi - bila je tužna Miljana.

Saška ju je savetovala da ne razmišlja preterano o tome i da treba da se bori sa tim i razmišlja pozitivno, a Miljana je dodala:

- Teško mi je, veruj mi. Ne da je meni stalo do njega, da bih ja bila sa njim, nego samo zbog deteta. To je nešto najgore. Odeš da se porodiš i čekaju te roditelji, pa nisu ti roditelji napravili dete, nije ono njihovo. To je najlepše, dođu roditelji, otac deteta, muž, verenik... Nimalo nije naivna situacija. Sa mnom i sa bebom će biti sve u redu, ali moje emocije i te rane nikad ne zacele - rekla je plačljivim glasom Kulićeva.

Da je zaista povredila cela situacija, dokazuje i to što je Miljana pustila suzu, a kako će Ivan reagovati na njeno ispovedanje, videćemo po izlasku.

BONUS VIDEO: TOPI SE OD LJUBAVI: Ceca izazvala opšte oduševljenje novim video snimkom!

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.