NADEŽDA PROGOVORILA O INCIDENTU SA KRUNIĆKOM: Ono što je imala da kaže izazvalo MUK u Zadruzi (VIDEO)
Nadežda je prilično neočekivano podnela fizički napad koji je doživela, Foto: Printscreen Youtube

EMOTIVNO

NADEŽDA PROGOVORILA O INCIDENTU SA KRUNIĆKOM: Ono što je imala da kaže izazvalo MUK u Zadruzi (VIDEO)

Nakon što se situacija stišala, Nadežda se obratila cimerima ali i svojoj porodici

Objavljeno:

Juče je u Zadruzi došlo do fizičkog kontakta kada je Jelena Krunić napala Nadeždu Biljić i to zbog muslija. Jelena je odmah diskvalifikovana iz najgledanijeg rijalitija u regionu.

Nakon što se situacija stišala, Nadežda se obratila cimerima ali i svojoj porodici. Pevačica je naglasila da Krunićevoj ništa ne zamera i ne mrzi je.

Oprostila je Jeleni
Oprostila je Jeleni foto: Printscreen Youtube

- Ja bih prvo da zahvalim produkciji što mi je omogućila da se čujem sa svojima. Da kažem ćaletu da spava malo i da kažem psihijatru da mu vrati lekove da bi mogao da spava. Takođe, da se zahvalim svima vama koji ste stali uz mene, bilo kakvo nasilje da je u pitanju, drago mi je da smo makar u tome složni. Ja ne mrzim ni Jelenu niti bilo koga ovoga. Žao mi je što je sebi dozvolila da na ovaj način napusti rijaliti jer znamo svi u kakvoj je situaciji. Od tog momenta od kad sam ovo uspela da preguram, više nijedna provokacija ne može da me izbaci iz takta. Želim da se izvinim Miljani zbog čoporativnog napadanja, zbog nekih reči, ali ne zbog suštine, ti znaš šta ja tebi zameram. Želim javno da kažem da Jeleni Krunić želim sve najbolje u životu, ne mrzim je, nemam ništa protiv nje, ne zameram nikome ništa do sad ovde za stolom, što se mene tiče sve je oprošteno i zaboravljeno. Nadam se da će posle ove situacije malo porasti svest u zemlji o fizičkom nasilju. Želim da uputim izvinjenje Luni i Slobi za teške reči koje sam izgovorila, nemamo mi šta da opraštamo, prosto se tako desilo, vi niste loši ljudi. Najsrećnija sam zbog toga što u ovom momentu ceo sto ćuti. I želim da kažem burazeru, posle ovoga ti i ja idemo sami 15 dana na more - ispričala je Biljićeva.

Kako je izgledalo ovo Nadeždino emotivno obraćanje, pogledajte u snimku koji sledi:

Bonus video OVO NISTE MOGLI DA VIDITE NA TELEVIZIJI: Ovako su se na dodeli Oskara provodili Stefan Kapičić i njegova supruga Ivana Horvat!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.