Prostačko prepucavanjue: Kristijan popljuvao Tamaru, a ona mu nije ostala dužna (FOTO)

Kao da se Farma nije završila

Prostačko prepucavanjue: Kristijan popljuvao Tamaru, a ona mu nije ostala dužna (FOTO)

Iako se Farma završila, Golubivić i Đurićeva se ponašaju kao da su još uvek u Lisoviću
Objavljeno: 18:57h

Sa završetkom rijalitija mislili smo da su se završila i prostačka prepucavanja njegovih bivših učesnika. Međutim, to je daleko od istine. Kristijan Golubović i Tamara Đurić su nastavili sa vređanjem na društvenim mrežama. Da Kristijan čuje šta je Stanija pre 5 godina pričala o svojoj nevinosti - umro bi od smeha! A i vi ćete! - Ukradosmo koje svinjče, pa evo nas, trošimo pare po klubovima. E, baš seljačka posla. Fali nam Tamara Đurić ispod stola tek onako da nam prošeta ja*a onim odvratno prepumpanim ustima koja su kao početak od čarape - napisao je Kristijan u svom statusu.

Nekoliko sati ranije, Tamara je imala svoju izjavu, gde je isprozivala Kristijana na Fejsbuku. - Želim vam da vam svima pokrade televizore i prasiće i da živite jedno par meseci sa tom štrokom zaraženom kondilomima i gljivicama koja nije oprala helanke 4 meseca - piše Tamara. Kristijanovi fanovi bili su besni na ovu njenu konstataciju, pa su veoma oštro odgovorili.

Svim fanovima pozdravVoli vas K.

Posted by Kristijan Kiki Golubovic on Sunday, January 3, 2016

- Ćelava dosada izoperisana se oseća šokirano jer neko dostupan njenom profilu kao njen prijatelj joj saspe istinu u lice. Ćelava još više bi se ti osećala šokirano da smeš da otvoriš profil, pa da vidiš šta ko misli o tebi, ali ne smeš ćelava, prpa od komentara. I ćelava umesto da budeš srećna što te plastični hirurg sredio (i to dobro sredio, od dečka ti postade žensko) da možeš da nastaviš svoj "posao", ti se i dalje baviš Kristijanom koji je za tebe institucija. I šta god ti pisala, šta god da se desi, ti ćeš i dalje biti pros*itutka, a Kristijan kralj. Tu je razlika. I ti za nekog kažeš "fuj" . Pa ti si najveća sramota ove zemlje. Ćelava pros*itutka koja je završila školu jedva al' za frizera ne, za naučnika, stekla bogatstvo "poštenim radom", vređa sve nacije i mlati po fb. Molim Lazu Lazarević da dobro sagleda situaciju i reaguje. Pobegao vam pacijent - piše u statusu Kristijanovog fan tima. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.