MOJA MAJKA VIŠE VOLI STANIJU OD MENE! Krunićka doživela nervni slom, a onda otkrila još jednu veliku tajnu!(VIDEO)
Jelena Krunić o Staniji, Foto: Printscreen

ŠOKANTNO

MOJA MAJKA VIŠE VOLI STANIJU OD MENE! Krunićka doživela nervni slom, a onda otkrila još jednu veliku tajnu!(VIDEO)

I sad neka Stanija fan-pejdž stranica okači sliku njenu, a Zorka ispod napiše: "Slatka si dušo!", ja reko: "Zorka briši ovo, ima da ti obrišem ceo Fejsbuk! Sve ću da ti obrišem!" I ja posle ušla na Farmu i tu je bilo svašta nešto

Objavljeno:

Jelena Krunić ispričala je danas Slobi Radanoviću i Luni Đogani situaciju koja se odnosi na njenu majku Zorku Krunić i pobednicu Farme Staniju Dobrojević u vreme kada je Jeleninamajka postala korisnik društvene mreže Fejsbuk.

Znaš kakva je Zorka, ona ima sleng. Tebra i taj fazon, znaš kako sam je naučila - rekla je Jelena Luni i Slobi, a zatim je odlučila da ispriča ovu situaciju.

Joj, da vam ispričam blam! Napravila ja mamiFejsbuk. I bila Farma 4 i tada bila ova k*rvetina Stanija i bio Filip Panajotović. I moja keva nju volela, Bože sačuvaj! Reko: "Mama, nemoj da me nerviraš, nemoj meni da pričaš!", ma jok, ne možeš da joj objasniš! Bolja Stanija nego ja, bukvalno bi je usvojila! - pričala je Jelena i dodala:

I sad neka Stanija fan-pejdž stranica okači sliku njenu, a Zorka ispod napiše: "Slatka si dušo!", ja reko: "Zorka briši ovo, ima da ti obrišem ceo Fejsbuk! Sve ću da ti obrišem!" I ja posle ušla na Farmu i tu je bilo svašta nešto - izjavila je Krunićeva.

Stanija Dobrojević
Stanija Dobrojevićfoto: Filip Plavčić

Jelena je u nastavku rekla i kako je njena mama na internetu često znala da se svađa sa korisnicima društvenih mreža koji su ostavljali negativne komentare na njen račun, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu ispod.

BONUS VIDEO:

MNOGI BI SE UPLAŠILI, A NJEMU SE OSTVARIO SAN: Milan Kalinić otišao na skijanje, a ono što mu se desilo ledi krv u žilama!

(Espreso.co.rs / Pink.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.