Prava starleta! Stanija zbog Kristijana podnosi neverovatnu žrtvu! Zar to nije ljubav?

Ko bi još to uradio?

Prava starleta! Stanija zbog Kristijana podnosi neverovatnu žrtvu! Zar to nije ljubav?

Starleta, Stanija Dobrojević, ne može olako da prihvati činjenicu da će Kristijan zimu provesti iza rešetaka
Objavljeno:

Pobednica rijalitija "Farma" je očajna što Kristijan Golubović u utorak mora da se javi na izdržavanje četvorogodišnje kazne zatvora. Gej rijaliti: Ružica i Matora se dovatile u ostavi (FOTO) Starleti će rastanak sa Kristijanom jako teško pasti. Ona s njim želi da podeli nagradu od 50.000 evra.

Pogledajte snimak kako je Čupo Kalač davio Ružicu Veljković! (FOTO) (VIDEO) - Do juče smo Kristijan i ja zajedno živeli u Lisoviću, a sad ja odlazim u Ameriku, a on u zatvor. To mi baš strašno zvuči. Ako me bude stavio na listu za posete rado ću otići da ga vidim svaki put kada dođem u Srbiju. Ja nakon praznika putujem u Ameriku i ne znam tačno kada se vraćam, ali ću ga obilaziti. Predamnom su ozbiljni životni zadaci, od kojih zavisi koliko ću biti u SAD - kazala je Stanija.
Stanijina majka: Hoću Kristijana za zeta i nikog drugog! (FOTO) Morate priznati da to što je Stana rešila da, uprkos silnim obavezama, nekako posećuje Kikija u zatvoru - predstavlja zaista neverovatnu žrtvu za jednu starletu. Ko bi bio spreman na tako nešto? (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.