Mina se napila kao smuk, pa mrtva pijana krenula da igra dok joj SVE ISPADA IZ SPAVAĆICE! A još joj i celulit kipi na sve strane! (FOTO)
Đekson nije mnogo mario što kamere snimaju njegovu razuzdanu devojku, Foto: Printscreen

sve sevalo!

Mina se napila kao smuk, pa mrtva pijana krenula da igra dok joj SVE ISPADA IZ SPAVAĆICE! A još joj i celulit kipi na sve strane! (FOTO)

Nije mogla da kontroliše svoje ponašanje pod dejstvom alkohola

Objavljeno:

Mina Vrbaški se u toku sinoćne žurke malo više opustila i nije marila koliko će popiti. Nakon završetka žurke, ona je ruku pod ruku sa svojim dečkom Nemanjom Đerićem Đeksonom došla do dnevne sobe teturajući se.

Kako su bili još uvek pod utiskom ludog provoda, dok je Đekson simulirao da svira bubnjeve lupajući šakom o sto, Mina i Marija Ana Smiljanić su se popele na veliki sto gde su vrlo provokativno igrale, toliko da je prvo pomenutoj ukućanki sevnula zadnjica, a Smiljanićeva joj je povukla džemper.

Dok se Vrbaški presvlačila u garderoberu, Đekson nije mogao da odoli, a da joj ne zavrne svilenu spavaćicu, kako bi ga želja minula i uhvatio svoju devojku za zadnjicu, bez obzira na to što je bio svestan da su kamere primetile golu zadnjicu njegove devojke.

Mina, poput mnogih žena, ima problem sa celulitom na butinama
Mina, poput mnogih žena, ima problem sa celulitom na butinama foto: Printscreen

Bonus video:

VODITELJKA SLAGALICE ŠOKIRALA PORUKOM O MAJČINSTVU: Pred svima se požalila, a onda joj žene širom Srbije ovako odgovorile

(Espreso.co.rs/ Izvor: Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.