SAČUVAJ BOŽE U KAKAV RIJALITI KULIĆEVA ULAZI POSLE ZADRUGE: Porodiće se pred kamerama, pratiće je u stopu, gore od ovog ne može!
Miljana uživa u rijaliti programima, Foto: Damir Dervišagić

rijaliti ŠOU - All about Miljana

SAČUVAJ BOŽE U KAKAV RIJALITI KULIĆEVA ULAZI POSLE ZADRUGE: Porodiće se pred kamerama, pratiće je u stopu, gore od ovog ne može!

Nišlijka i njena porodica učestvovaće u TV projektu koji će pratiti svaki njihov korak sve do njenog porođaja 8. avgusta

Objavljeno:

Početkom juna počinje novi rijaliti pod nazivom „All about Miljana“, koji će pratiti svaki korak Miljane Kulić sve do njenog porođaja, koji se očekuje 8. avgusta.

Za novi projekat popularna Nišlijka dobiće dodatnih 15.000 evra od producenata Pinka, a osim nje, pred kamerama će se pojaviti i ostali članovi porodice Kulić. Rijaliti će biti sniman u njenom rodnom gradu i trajaće oko dva meseca.

- Pre nego što je Miljana ušla u „Zadrugu“, pričali smo s njom o mogućnosti da se porodi pred našim kamerama. Ona je bila za to, ali je tražila dosta novca. Sad smo se konačno dogovorili oko sume i šou „All about Miljana“ počinje odmah po završetku „Zadruge“. Uglavnom ćemo snimati u Nišu, gde žive Kulići i pratićemo sve njihove obaveze tokom dana. Radimo na scenariju koji će sigurno biti zanimljiv gledaocima - kaže izvor.

Kulićeva u Zadruzi
Kulićeva u Zadruzi foto: Printscreen Youtube

Još se u januaru otkrilo da producenti ubeđuju Miljanu da se porodi pred kamerama, a ta ideja se veoma svidela njenoj majci Mariji:

- To bi bilo odlično. Mislim da bi za tu sumu ona pristala. Na taj način bi rešila životno pitanje za sebe i svoje dete. Meni je važno samo da se ispoštuje sve ono što Miljana zahteva.

Bonus video:

BILA JE POROČNA I PEVALA JE PO SVADBAMA: Na estradu je došla sa 15 godina, obožavali su je u Zvezdama Granda, Saša Popović joj čak i provodadžisao, a onda je samo NESTALA...

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.