NISI DOŠAO KOD MENE ODMAH, NEGO SI SA NJOM...Luna oplela po Slobi, da li je ovo NAJVEĆA SVAĐA DO SADA? (VIDEO)
Foto: Printscren / Youtube / Zadruga

napeta situacija

NISI DOŠAO KOD MENE ODMAH, NEGO SI SA NJOM...Luna oplela po Slobi, da li je ovo NAJVEĆA SVAĐA DO SADA? (VIDEO)

Luna mu je zamerila što nije odmah iz izolacije došao kod nje

Objavljeno:

Luna Đogani iSloba Radanović započeli su svoju vezu pred kamerama rijalitija i uprkos činjenici da je on još oženjen Kristinom Kijom Kockar. Pravi haos nastao je kada je ovonedeljni vođa, Miljana Kulić, za potrčke odabrala Kiju i Slobu, što automatski znači da će njih dvoje noći provoditi zajedno u izolaciji.

Blogerka je zbog ovakvog spleta okolnosti poludela i napravila ljubomornu scenu. Ona se i danas još nije smirila, pa je od ranog jutra histerisala na Radanovića.

Luna mu je zamerila što nije odmah iz izolacije došao kod nje, iako je on to upravo uradio. Ipak, danas u toku popodneva njih dvoje su izgladili odnose.

- Takve stvari mene bole, a baš se trudim da ništa loše ne radim. Jedino ako me ne voliš, ako si se ohladila. Ustao sam, obukao se, došao do tebe, poželeo ti dobro jutro, pitao kako si spavala - pričao je pevač svojoj lepšoj polovini.

- Ćuti, nemoj to da mi pričaš. Nisam spavala celu noć. Kako ja tebi da objasnim da kad sam takva to nema veze sa tobom. Grešiš, veruj mi, ja te obožavam, volim te najviše na svetu, duša me boli kad to uradim. Nema šta da te boli kad to nije istina, ti si moje zlato. Samo ne znam kako da se izvučem iz ovog stanja - rekla je Luna, očigledno se kajući zbog svega izgovorenog ranije u toku dana.

Kako je izgledalo ovo njihovo pomirenje pogledajte u snimku koji sledi.

BONUS VIDEO:

Ekskluziva koja se dugo čekala: Novi album Lepe Brene sutra u 18 sati

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.