DRAMA U ZRENJANINU: Kijinu majku dovezli u bolnicu! Valjala se po podu od bolova, HITNO JE OPERISANA!
Kijina mama Nadica teško podnosi što joj se ćerka stresira u Zadruzi, Foto: Printscreen Youtube

ŽELIMO JOJ BRZ OPORAVAK

DRAMA U ZRENJANINU: Kijinu majku dovezli u bolnicu! Valjala se po podu od bolova, HITNO JE OPERISANA!

Osetila je jake bolove u stomaku, i pozvala je prijateljicu koja je odmah došla i zatekla Nadu kako se valja po podu u bolovima

Objavljeno: 10:46h

Kijina majka, Nada Zeljković, operisana je pre nekoliko dana u Kliničkom centru Vojvodina i trenutno se oporavlja. Njoj je proradio čir, imala je nesnosne bolove u predelu stomaka, zbog čega je hitno zavšila u Hitnoj pomoći u Beogradu, piše Telegraf.

- Nada se jako potresla kada je videla kako njena ćerka plače i svađa se sa Slobom u Zadruzi. Ona više nije mogla da podnese da gleda svoje dete u tom stanju, zbog čega joj je proradio čir. Osetila je jake bolove u stomaku, i pozvala je prijateljicu koja je odmah došla i zatekla Nadu kako se valja po podu u bolovima - govori izvor blizak Kiji i dodaje:

Kija se pre dva dana čula sa svojom mamom
Kija se pre dva dana čula sa svojom mamom foto: Printscreen Youtube

- Prijateljica je odmah pozvala Hitnu, koja je došla i odvezla je u ambulantu. Dobila je infuziju zato što je bila jako iscrpljena, a nakon pregleda dobila je uput za bolnicu u Novom Sadu, gde su joj nekoliko dana rađene analize - objašnjava priču izvor.

Tamo je ležala nekoliko dana na gastroenterologiji, nakon čega je zbog problema sa venama prebačena na mikrovaskularno odeljenje, gde su joj operisali obe noge. Nada je odlično podnela operaciju, a čim se probudila, tražila je da joj kažu kako joj je ćerka. Sestre su joj rekle da je Kija nasmejana u rijalitiju i da se smirila, što je Nadu obradovalo. Na postoperativnom toku zadržana je dva dana nakon čega je puštena na kućno lečenje.

Nadica i Kija u Zadruzi
Nadica i Kija u Zadruzi foto: Printscreen Youtube

Majka Kije Kockar je potvrdila ovo saznanje:

- Operisana sam, nemam šta da izjavim, verujte da mi nije ni do čega a ne do eksponiranja - rekla je Nada.

Bonus video Marija Veljković

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.