ZADUGARKA SE GUŠILA U SUZAMA DOK JE PRIČALA O SVOM BOLESNOM OCU: Ušla sam u rijaliti da bih tati obezbedila lečenje (VIDEO)
Jelena krunić se žrtvuje da bi svom ocu obezbedila lečenje, Foto: Printscreen Youtube

OTVORILA DUŠU

ZADUGARKA SE GUŠILA U SUZAMA DOK JE PRIČALA O SVOM BOLESNOM OCU: Ušla sam u rijaliti da bih tati obezbedila lečenje (VIDEO)

Zadrugarka je kroz suze ispričala kako se osećala kada je saznala da je njen otac teško bolestan

Objavljeno: 13:46h

Sinoć je Jelena Krunić rasplakala skoro sve ukućane kada je ispričala da njen otac ima rak pluća, kao i da je u rijaliti ušla da bi sakupila pare za njegovo lečenje.

Jelena je kroz suze ispričala kako se osećala kada je saznala da je njen otac teško bolestan.

Njen otac boluje od raka pluća
Njen otac boluje od raka pluća foto: Printscreen Youtube

- Mama i ja smo otišle na VMA, i lekar nam je rekao da tata ima rak pluća, i da je treći stadijum... Taj stadijum... To je možda neka nada da ta bolest može da se zaustavi na neko vreme. Doktor je rekao da ne želi da radi operaciju jer mu rak zahvata skoro celo desno plućno krilo i da tata mora da krene sa hemioterapijama. Sećam se samo da, kada sam izlazila napolje nisam mogla da dođem sebi, da su me ljudi prepoznavali i krenuli da se slikaju sa mnom, bože me oprosti. Videli mene da ja plačem, mama se javljala na moj telefon - ispričala je uplakana Krunićeva i dodala:

Mnogo je vezana za oca
Mnogo je vezana za oca foto: Printscreen Youtube

- Jako sam vezana za oca, je*i ga, uvek sam govorila, mene je moj tata rodio, i sve mi je mnogo teško palo. I u prošli rijaliti sam ušla da bih tati obezbedila kubansku injekciju. Izašla sam iz tog rijalitija u još gorem nervnom rastrojstvu, pa je nastupio raskid sa bivšim dečkom, što me je još više dotuklo.

Pogledajte kako je Jelena otvorila dušu:

Bonus video ILDA ŠAULIĆ DOŠLA NA PROSLAVU ROĐENDANA SINA SVOJE PRIJATELJICE: Pevačica otkrila kakva je Dajana majka!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.