MILJANA KULIĆ UHVAĆENA U LAŽI: Moj otac i Cecin otac se znaju, bila sam kod nje na slavi, dopisujem se sa Veljkom (VIDEO)
Miljana Kulić obožava javne ličnosti, naročito pevače, Foto: Printscreen Youtube

O ČEMU SE OVDE RADI?

MILJANA KULIĆ UHVAĆENA U LAŽI: Moj otac i Cecin otac se znaju, bila sam kod nje na slavi, dopisujem se sa Veljkom (VIDEO)

Ispostavilo se da Miljana nije proganjala samo muške poznate ličnosti, o čemu je i sama pričala gostujući na radiju Amnezija

Objavljeno:

Miljana Kulić poznata je po tome što proganja poznate ličnosti, a njene najveće opsesije bili su Zvezde Granda - Mišel Gvozdenović, Darko Lazić i Dušan Svilar.

Ipak, ispostavilo se da Miljana nije proganjala samo muške poznate ličnosti, o čemu je i sama pričala gostujući na radiju Amnezija, gde je otkrila da je jedna od poznatih ličnosti koje je rijaliti zvezda uhodila bila i jedna od naših najvećih zvezda - Svetlana Ceca Ražnatović.

Miljana je čak istakla i to da je bila gost kod Cece na slavi, a da su je pozvali ni manje, ni više nego pevačicini roditelji nakon što je ona otišla u Žitorađu da ih pita kada će doći Ceca.

Miljanino prvo rijaliti iskustvo bilo je u Parovima
Miljanino prvo rijaliti iskustvo bilo je u Parovima foto: Printscreen Youtube

Čini se da, ipak, nije bilo tako. Kada je učestvovala u rijalitiju Parovi, Miljana je svojim cimerkama, Dalili i Ana Mariji, pričala o tome kako je bila kod Cece na slavi, ali je izostavila detalj da je uhodila folkerku, dodavši da su njen otac i Cecin otac, Slobodan, dugogodišnji prijatelji.

- A ti si sve upoznala Zvezde Granda. Što nisi upoznala nekog ovako... Što nisi upoznala Jelenu Karleušu ili Cecu - upitala ju je Dalila.

Ni Ceca nije uspela da se odupre Miljaninoj ljubavi
Ni Ceca nije uspela da se odupre Miljaninoj ljubavi foto: Damir Dervišagić

- Molim?! Kod Cece sam na slavi bila, Sveti Nikola. Moj tata i Cecin otac se znaju. Šta ti je bre, Žitorađa-Niš. I Cecu, i Lidiju sam upoznala i Predraga Ocokoljića, i Veljka, i Anastasiju - rekla je Miljana i dodala da se redovno dopisuje sa Veljkom Ražnatovićem.

Dakle, postoje dve verzije priče o Miljaninom poznanstvu sa Cecom i obe je ona sama plasirala. Koja je priča verovatnija? Pogledajte sami video prilog, pa procenite:

Bonus video BABA, ZA KOGA GLASAŠ? Zna se za koga! Do pobede!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.