ZVEZDE GRANDA U NEVERICI: Nadežda pomagala Miljani da UHODI pevače, a evo šta oni kažu na to (FOTO)
Miljana kaže da joj je Nadežda bila saveznik u uhođenju pevača, Foto: Printscreen Youtube

SAVEZNIK

ZVEZDE GRANDA U NEVERICI: Nadežda pomagala Miljani da UHODI pevače, a evo šta oni kažu na to (FOTO)

Kako je Kulićeva pre dva dana otkrila, upravo joj je pevačica Nadežda Biljić davala brojeve telefona kolega, koje je Miljana potom besomučno uznemiravala

Objavljeno:

Kada je Miljana Kulić svojevremeno ispričala da je mesecima proganjala i uznemiravala pevače Darka Lazića, Milana Mitrovića, Mišela Gvozdenovića i Dušana Svilara, malo ko je mogao da pretpostavi da je temperamentna Nišlijka najvećeg saveznika imala u jednoj njihovoj koleginici. Naime, kako je Kulićeva pre dva dana otkrila, upravo joj je pevačica Nadežda Biljić davala brojeve telefona kolega, koje je Miljana potom besomučno uznemiravala.

- Nadeždu poznajem devet godina i pomagala mi je kada sam bila opsednuta nekim pevačima i davala mi njihove brojeve telefona. To joj nikada ne mogu zaboraviti - otkrila je Miljana svim zadrugarima, koji su ostali u šoku nakon njenog priznanja. Ništa manje nisu bile iznenađene ni Nadeždine kolege, pogotovo što su neki od njih trpeli Miljaninu višegodišnju torturu.

Mišel Gvozdenović je Miljanina najveća ljubav
Mišel Gvozdenović je Miljanina najveća ljubav foto: Marina Lopičić

- Ne zanima me apsolutno ništa što se odnosi na Miljanu Kulić, pa ni to od koga je dobijala naše brojeve telefona. Nadeždu poznajem kao sasvim korektnu koleginicu i iskreno se nadam da ona nije bila ta koja joj je dostavljala naše brojeve. Pogotovo jer je Miljana uvek uspevala da nađe i brojeve fiksnog telefona, pa je i na taj način uznemiravala ljude. Siguran sam da Nadežda nije imala moj kućni broj i nadam se da to nije istina, jer smo nas dvoje pre svega kolege - kazao je Mišel Gvozdenović, kom je Miljana zbog neuzvraćene ljubavi svojevremeno porodičnu kuću u Čačku i psa ofarbala u roze.

Ni Dušanu Svilaru, koji se takmičio u Zvezdama Granda sa Biljićevom, nije se dopao njen navodni gest.

Zbog Dušana Svilara je išla u Suboticu Niš Ekspresom
Zbog Dušana Svilara je išla u Suboticu Niš Ekspresom foto: Dragan Kadić

- Krajnje je neprofesionalno ustupiti nekome tuđi broj telefona bez dozvole, tim pre jer Nadeždu poznajem i učestvovali smo iste godine u Zvezdama Granda. Neću komentarisati Miljanu, jedino što mogu da kažem jeste da mi je žao što ne postoje ljudi koji bi se njenim ponašanjem ozbiljno pozabavili - rekao je Dušan Svilar, kog je Miljana takođe proganjala i uznemiravala putem telefona.

Svilarov kolega Milan Mitrović kaže da je sve neprijatnosti koje mu je priređivala Kulićeva ostavio iza sebe.

Milan Mitrović takođe je bio Miljanina simpatija
Milan Mitrović takođe je bio Miljanina simpatija foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Ako je istina da je Nadežda zaista bila ta koje je Miljani davala naše brojeve telefona, pogotovo jer je znala kakav je pakao pravila ljudima u životu, onda je to u najmanju ruku nekolegijalno sa njene strane. Što se tiče Miljane, sve sam ostavio iza sebe - kaže Mitrović, dok je njegov kolega Igor Iks, u kog je Miljana kratko bila zaljubljena, otkrio da je brzo rešio problem sa njom.

Zadnji pevač u koga je bila zaljubljena je Igor X
Zadnji pevač u koga je bila zaljubljena je Igor X foto: Damir Dervišagić

- Miljana me je zvala samo nekoliko puta nakon rijalitija u kojem smo zajedno bili, ali ne mogu da kažem da me je uznemiravala. Rešili smo to sve na brz i efikasan način. Međutim, Nadeždin gest me je neprijatno iznenadio, pogotovo jer nikada ne bih dao tuđi broj telefona bez dozvole osobe čiji broj dajem - kazao je Igor.

Bonus video Darko Lazić u GOLIŠAVOM izdanju sa 3 MUŠKARCA, a evo kako mu je Ana Sević odmah uzvratila! BRUTALNO

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.