DRAMA SE NASTAVLJA NA SUDU: Anđelova porodica TUŽILA Teodorinu, a tek kad čujete RAZLOG... (FOTO)
Teodora ide protiv svih da bi bila sa Anđelom, Foto: Printscreen Youtube

PREVAZIŠLI SU SAMI SEBE

DRAMA SE NASTAVLJA NA SUDU: Anđelova porodica TUŽILA Teodorinu, a tek kad čujete RAZLOG... (FOTO)

Situacija među njima se dodatno zakomplikovala kada je Teodorina majka, Gordana Džehverović, ušla u rijaliti i ravnopravno sa ostalima započela borbu za prvo mesto

Objavljeno:

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković počeli su svoju vezu u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, Zadruga, a uprkos velikim turbulencijama, ova ljubav opstala je sve do danas.

Ipak, situacija među njima se dodatno zakomplikovala kada je Teodorina majka, Gordana Džehverović, ušla u rijaliti i ravnopravno sa ostalima započela borbu za prvo mesto.

Ali njegova porodica je nipošto ne prihvata
Ali njegova porodica je nipošto ne prihvata foto: Printscreen Youtube

Anđelova porodica nije podržala njegovu vezu sa mladom pevačicom, a Teodorina majka im je to veoma zamerila. Od pre nekoliko dana traje Gocina rasprava sa Anđelom, koja je dovodila i do ozbiljnih drama tokom protekle nedelje. Upkros tome što su se pevačica i maneken pomirili, porodice jednog i drugog ne zaboravljaju sve uvrede sa obe strane.

Među njima su pale teške reči, a gospođa Džehverović nekoliko puta pomenula je njegovu porodicu, majku Ljiljanu i ujaka Predraga. Nakon uvreda na njihov račun, kontaktirali smo porodicu Ranković kako bismo dobili njihov komentar na celu situaciju.

Goca čini sve da Teodora bude srećna
Goca čini sve da Teodora bude srećna foto: Printscreen

Predrag Peđa Ranković, poznati frizer i Anđelov ujak, kratko nam je obrazložio da ne sme da daje izjave za medije jer su podneli tužbu protiv porodice Džehverović. Predrag nam je objasnio da je procedura takva, a da će ova drama dvoje mladih dobiti sudski epilog.

Bonus video ĐANI JE OVAJ PUT BAŠ PRETERAO: Evo s kim je sad završio u krevetu i šta je poručio! BIZARNO!

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.