VAN SVAKE PAMETI! Đekson najstrašnije PONIZIO Krunićku: Smrdi ti iz usta! Ona nije mogla da dođe sebi i ODUSTALA je od svega (VIDEO)
Ljubav Jelene i Đeksona prekinula se zbog Mine Vrbaški, Foto: Printscreen Youtube

A NEKAD MU JE VALJALA

VAN SVAKE PAMETI! Đekson najstrašnije PONIZIO Krunićku: Smrdi ti iz usta! Ona nije mogla da dođe sebi i ODUSTALA je od svega (VIDEO)

U Zadruzi se organizuje Zadrugovizija, a jedan od nastupa trebalo bi da izvedu upravo Krunićeva i Đekson, među njima je počelo prepucavanje

Objavljeno:

Jelena Krunić i Nemanja Đerić Đekson bili su u ljubavnoj vezi, ali sve se promenilo kada se zadrugarima pridružila Mina Vrbaški, sa kojom je reper odmah obnovio romansu.

U Zadruzi se organizuje Zadrugovizija, a jedan od nastupa trebalo bi da izvedu upravo Krunićeva i Đekson, među njima je počelo prepucavanje. Jelena je naglasila da ne želi da učestvuje u grupi sa bivšim dečkom i to iz razloga što on nije profesionalan.

A nekad mu je valjala...
A nekad mu je valjala... foto: Printscreen Youtube

- Odustajem od takmičenja jer je dotični ego-manijak rekao da ne želi da bude u mom timu. Nije fer i nije uopšte profesionalan - rekla je Jelena.

- Nisam to rekao već da bi bilo gotivnije da budem sa Matorom u timu - obrazložio je Đekson, a zatim je počeo da dobacuje, ali Jelena mu je žestoko uzvratila.

- Smrdi ti iz usta, svaki put kad sam te poljubio smrdelo ti je iz usta - nastavio je Đekson. Krunićeva nije dozvolila da je ovo isprovocira, ali je ostala čvrsta u odluci da ne želi da učestvuje u Zadrugoviziji.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku:

Bonus video NIŠTA SLAĐE NEĆETE VIDETI: Ćerka Ene Popov (3) spremila tortu za sekin rođendan! Rezultat je očaravajući!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.