KIJA MI BRE NE MOŽE NIŠTA! Luna dobila nervni slom zbog ovoga, ali jedna stvar odala je NJEN NAJVEĆI STRAH! (VIDEO)
Luna kaže da joj Kija ne može nišza, Foto: Youtube printscreen

ko je ovde lud

KIJA MI BRE NE MOŽE NIŠTA! Luna dobila nervni slom zbog ovoga, ali jedna stvar odala je NJEN NAJVEĆI STRAH! (VIDEO)

Luna je bila veoma ljubomorna na Kuju, a mnoge noći je i preplakala zbog nje i straha da će se pomiriti sa zakonitim mužem.

Objavljeno:

Odnos između Lune Đogani i Slobe Radanovića mnogo bolji otkako ne komuniciraju sa Kristinom Kockar, njegovom bivšom ženom, primetio je novinar Milan Milošević.

- Kija nije poremetila naš odnos ni kada je ušla. Mi se svađamo i dalje samo u manjoj količini. Ja nisam više budala da verujem njenoj pričama, nisam naivna da budem u korektnim odnosima, nisam više naivna. Niti pričam sa njom, niti treba da budem u korektnim odnosima sa njom. Mirniji sam ja i on, jer više nam se komunikacije ne svodi na to, nego o nekim drugom stvarima, zato smo i mirniji i bolji. Shvatila sam neke stvari i više ne može niko da me pravi budalom - rekla je Luna.

Sve vreme dok je Luna pričala Kiji je sedela preko puta, a ono što je bilo očigledno jeste da joj nije nimalo prijalo ono što je čula.

Uprkos onome što tvrdi, pola svađa koje je Luna imala sa Slobom Radanovićem vrtele su se upravo oko Kije, na koju je Luna bila veoma ljubomorna, a mnoge noći je i preplakala zbog nje i straha da će se pomiriti sa zakonitim mužem.

Pogledajte:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Srbijadanas.com )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.