Kristijan pokazao Krunićki majmuna u studiju Farme! Oprostio se u svom stilu! (FOTO)

incident majstor

Kristijan pokazao Krunićki majmuna u studiju Farme! Oprostio se u svom stilu! (FOTO)

Kristijan Golubović je u finalu rijalitija rešio da napravi još neki skandal, te je nakon proglašenja pobednika pokazao penis Jeleni Krunić
Objavljeno:

Iako se 6. sezona rijalitija "Farma" završila onako kako je on očekivao Kristijan nije propustio priliku da napravi još neki skandal. Napokon nema više prostakluka! Farma gotova, Stanija uzela 50 hiljada evra (FOTO) (VIDEO) U metežu koji je nastao u trenutku proglašenja pobednika, Kristijan je ustao sa svog mesta, prišao do Jelene Krunić i pokazao joj penis. Na šta ga je ona gađala flašicom vode.

Bolje da sedite kad čujete ovu cifretinu! Kristijan napokon priznao koliko je zaradio na Farmi! - Majmunčino bolesna - viknula je Jelena, dok je voditeljka u šoku posmatrala celu situaciju. Kristijan se zatim sa otkopčanim pantalonama pomerio sa bine. I sam Kristijan je priznao da se skinuo i da je ostalim farmerima pokazao zadnjicu. Evo ko je prvi čestitao Staniji na pobedi! I evo kako je Tamara reagovala na to! (VIDEO) - Sa ovim čoporom hijena nikada se više neću videti, ni čuti. Pokazao sam im dupe i pljunuo ih posle dodele nagrade - izjavio je Golubović.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.