NIKAD GA OVAKO NIJE PONIZILA: Fuuuj! Bljak! SMRDI TI IZ USTA! A onda je Sloba uradio takvu GADOST, da će vam se želudac prevrnuti (VIDEO)
Luna i Sloba ne prestaju da nas iznenađuju, Foto: Printscreen Youtube

OVA LJUBAV JE ZAISTA JEDINSTVENA

NIKAD GA OVAKO NIJE PONIZILA: Fuuuj! Bljak! SMRDI TI IZ USTA! A onda je Sloba uradio takvu GADOST, da će vam se želudac prevrnuti (VIDEO)

Više puta su viđeni kako čačkaju noseve, a Luni su čak i postavljana pitanja o tome zašto stalno zavlači ruke u pantalone, što ne priliči jednoj dami

Objavljeno:

Pažljivi gledaoci Zadruge više puta su primetili najpopularniji ljubavni par Slobu Radanovića i Lunu Đogani u prilično neslavnim i gadnim aktivnostima.

Više puta su viđeni kako čačkaju noseve, a Luni su čak i postavljana pitanja o tome zašto stalno zavlači ruke u pantalone, što ne priliči jednoj dami.

Luna mu rekla da 'popije
Luna mu rekla da "popije" kečap, on ju je odmah poslušao foto: Printscreen Dailymotion

Sada je isplivala još jedna scena koja je prilično odvratna. Luna se, dok se ljubila sa Slobom, požalila da mu iz usta smrdi luk, i rekla mu da opere zube i stavi nešto drugo u usta - na primer, kečap - da bi smrdelo na to. Sloba je odmah dohvatio bocu kečapa i počeo da ga pije, što je Luni bilo odvratno:

- Bljaak! Fuuj! Šalila sam se! Nisam mislila stvarno - povikala je Luna.

A kako je ova scena izgledala, pogledajte u videu:

Bonus video PUCA OD SEKSEPILA: Romana Panić pobegla u Majami, a snimak u kupaćem je brutalan!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.