NIJE ZNALA ŠTA JU JE SNAŠLO: Marija Ana NAPALA Đeksona i Jelenu, on joj SUROVO UZVRATIO! (VIDEO)
Marija Ana Smiljanić je odmah počela da proziva svoje cimere, Foto: Printscreen/Pink

zadruga

NIJE ZNALA ŠTA JU JE SNAŠLO: Marija Ana NAPALA Đeksona i Jelenu, on joj SUROVO UZVRATIO! (VIDEO)

Učesnici rijalitija su birali najvećeg manipulatora među njima

Objavljeno:

Zadrugari su danas po zadatku Velikog šefa morali da izaberu najvećeg manipulatora među njima, a kada je Marija Ana Smiljanić ustala da kaže svoje mišljenje, odmah je krenula da proziva svoje cimere. Naime, ona je rekla da joj je neko skinuo bubicu sa vrata kupatila i onda optužila za to Jelenu Krunić.

- Ja ne znam šta ta devojka ima protiv mene, ja sam probala da je pitam, ona mrmlja sebi u bradu, ne znam šta ima protiv mene, krsti se ovde. Ne znam što se ti i tvoj dečko kačite na mene, neću da vam dajem kadar - rekla je Marija Ana.

Očekivano, Krunićka nije mogla da joj prećuti pa joj je odgovorila, ali ni Đekson koji se iznervirao što ga je uopšte Marija Ana uzela u usta:

foto: Printscreen/Pink

- Ja ne mrmljam sebi u bradu, kur*ice jedna, ja sam rekla da sam se iznervirala jer si 100 puta ulazila i izlazila iz sobe, glupa si devojčice - rekla je Jelena.

- A što mene uzimaš u usta, šta sam ti ja rekao? Treniraš u pet sadi radi kadra, tuširala si se sinoć 45 minuta, je l' to nije inat? Ti si nebitna mala fejkerka, nosiš šanirane stvari i fejk si! Seljanka si i ne znaš ništa - pobesneo je Đekson.

Kako je cela ova svađa izgledala, pogledajte u nastavku:

Bonus video:

ESPRESO TVITER: Snežana Dakić

(Espreso.co.rs / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.