SUZE RADOSNICE: Teodori STIGLO IZNENAĐENJE ZA ROĐENDAN, ona se odmah RASPLAKALA! (VIDEO)
Veliki šef je Teodori čestitao rođendan, Foto: Printscreen/Pink

zadruga

SUZE RADOSNICE: Teodori STIGLO IZNENAĐENJE ZA ROĐENDAN, ona se odmah RASPLAKALA! (VIDEO)

Teodora je proslavila 21. rođendan

Objavljeno:

Danas se u Beloj kući proslavlja divan dan. Naime, Teodora Džehverović će u rijalitiju "Zadruga" proslaviti svoj 21. rođendan u drušvu zadrugara. Veliki šef je nakon što su se probudili svi ukućani poslao pismo i Teodori čestitao najsrećniji dan, a potom je stiglo iznenađenje.

- Draga Teodora, Veliki šef ti od srca čestita rođendan. Želimo ti mnogo sreće, zdravlja i uspeha, uživajte u nastavku dana - pisalo je u pismu.

foto: Printscreen/Pink

Nakon samo nekoliko trenutaka što je Vladan Vojnović Vojke pročitao pismo, zadrugari su dobili signal da se u dvorištu nalazi torta na tri sprata koju je Teodora dobila od porodice. Ona je bila ukrašena slikama koje su obeležile njenu karijeru, što je posebno raznežilo ovu pevačicu.

Za Džehverovićku, ovo je bio vrlo emotivan trenutak, pa je pročitavši čestitku koju je dobila od rodbine uputila i pozdrave svojim najmilijima koji su joj priredili ovo iznenađenje.

foto: Printscreen/Pink

Pošto su se prskalice ugasile stanovnici Bele kuće su se čestitali svojoj cimerki rođendan, a kako im je ovaj slatkiš bio neodoljiv, ubzo su se i počastili. Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

Bonus video:

Snežana Dakić, Espreso tviter

(Espreso.co.rs / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.