NAJVEĆI BLAM U ISTORIJI ZADRUGE: Imam kući JEDAN JASTUK I NJIME SE... Kijo, Kijo, Kijo??? (VIDEO)
Kija je na kraju rekla da ju je mnogo sramota, Foto: RTV Pink printscreen

strašno

NAJVEĆI BLAM U ISTORIJI ZADRUGE: Imam kući JEDAN JASTUK I NJIME SE... Kijo, Kijo, Kijo??? (VIDEO)

Jedan od puštenih snimaka je i onaj na kom Kristina Kija Kockar, Ana Korać i Jelena Krunić govore o samozadovoljavanju ali i o seksu

Objavljeno:

Zadrugari su sinoć imali prilike da se prisete šta su radili i o čemu su govorili "po ćoškovima" u toku prethodnih nekoliko dana, a glavna zvezda bila je Kristina Kija Kockar.

Jedan od puštenih snimaka je i onaj na kom Kristina Kija Kockar, Ana Korać i Jelena Krunić govore o samozadovoljavanju ali i o se*su.

- Sloba je za zaštitu. On je čvrst materijal. Ali dobro, davno je bilo ne sećam se. Autoput, to je najsavršenija deonica. Čekaj da se setim... Ja sam do Slovenije bila samo jednom. Ali Andrijin... Imam kući jedan jastuk i njime se trljam tu - govorila je Kija u snimku Jeleni i Ani.

Nakon puštenog snimka, Kija se posramila zbog onoga što je rekla.

- Nije to taj jastuk, majke mi... Vrti mi se u glavi, nije mi dobro. Ovo su normalne ženske priče, bile smo i suzdržane kakve su žene. Taj jastuk sam morala da istrljam, jer je bio jako prljav. To su ženske priče i mi smo željne tih priča - završila je Kija i zatim naglasila da ju je jako sramota.

Sloba i Luna Đogani su se sve vreme dok je trajao snimak samo gledali i bilo je primetno da je Radanoviću veoma neprijatno zbog ovoga.

Pogledajte:

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.