LUNA DOŽIVELA KIJINU SUDBINU: Uhvatila ga u prevari, pa se ŽALILA supruzi svog dečka (VIDEO)
Luna prevaru ne prašta, Foto: Printscreen

KAD SE DEVOJKA I ŽENA SLOŽE

LUNA DOŽIVELA KIJINU SUDBINU: Uhvatila ga u prevari, pa se ŽALILA supruzi svog dečka (VIDEO)

"Zaista sam mislila da je on drugačiji, a onda sam shvatila da u biti su svi isti"

Objavljeno: 12:39h

Luna Đogani odlučna u tome da prevaru nikad neće oprostiti!

Luna Đogani otvorila je sinoć dušu i pričala o svojim prethodnim ljubavnim iskustvima i prevarama, a Kija je pomno slušala. Đoganijeva se opet dotakla svog bivšeg dečka Srđana Sarića.

- Moram ponovo da spomenem Srđana. Mi smo imali lepu vezu, tretirao me kao princezu. Ja sam jednom saznala da se dopisivao sa nekom devojkom, i prešla sam preko toga, ali mu nikad više nisam verovala i to je puklo - priznala je Luna.

Ista im je tuga, ista sudbina
Ista im je tuga, ista sudbina foto: Printscreen Youtube

Kristina je pomno slušala osobu koja je nekome preotela muža, pa je iskreno ušla u razgovor sa njom i ispričala svoju stranu priče i kako je ona u takvim situacijama funkcionisala.

- Kako ja sad posle svih situacija i iskustva da verujem u sve? Ali, ja sam takva. Verujem da nisu svi isti, meni je samo bio šok, jer nisam to očekivala od njega. Ja sam njemu dala previše slobode. On je mogao da radi šta god je hteo. Ne samo sa njim, nego sa svakim. Zato kažem, svi misle da smo u ozbiljnoj vezi, a ja nisam. Moja prava ozbiljna veza da se baš posvetim to je on, za ovo ostalo uvek sam znala ima rok trajanja i to je to. Nije ni on kriv u smislu zašto se tako osećam, ali svaki je takav. Zaista sam mislila da je on drugačiji, a onda sam shvatila da u biti su svi isti. Ja sam prema ostalim momcima bila kreten - priznala je Kija.

Pogledajte kako su Slobina devojka i Slobina supruga pričale o prevarama:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.