DOSTA JOJ JE VIŠE MUŠKARACA: Kija se napila pa vrućim plesom i podizanjem majice ZAVODILA zadrugarke, a Slobine oči UPRTE u... (VIDEO)
Kija se baš opustila, Foto: Printscreen Youtube

MALO JE POPILA

DOSTA JOJ JE VIŠE MUŠKARACA: Kija se napila pa vrućim plesom i podizanjem majice ZAVODILA zadrugarke, a Slobine oči UPRTE u... (VIDEO)

Jelena je podigla Kijinu majicu tako da joj se mogao videti brushalter

Objavljeno:

Nakon afere koju je imala sa Filipom Đukićem, Kristina Kija Kockar još uvek negira sve što se te noći dogodilo, a mogla se primetiti i njena zabrinutost za spoljašnji svet kada je shvatila da su kamere zabeležile svaki sekund njihovog boravka u kupatilu.

Kako je zbog te situacije bila u centru pažnje, i od ukućana i gledalaca kraj malih ekrana, ona je odlučila da prekine s prijateljstvom sa svima sa kojima je i bila povezana.

Iako su mnogi bili sigurni da će tu biti njen kraj, ona je na žurki ponovo popila određenu dozu alkohola, ali ovoga puta nije flertovala ni sa jednim muškarcem. Kija je bila u zanosu kada je u igri dopustila Ani Korać da je dodiruje dok je istovremeno provokativno igrala sedeći na stolici.

Alkohol je učinio svoje
Alkohol je učinio svoje foto: Printscreen Youtube

Na početku je sve slutilo na šalu i veliku slučajnost, a onda je Ana pogledala u Kiju jednim strastvenim pogledom koji je šokirao javnost.

U nastavku je Kija nastavila da se provodi, pa joj je društvo pravila i Jelena Krunić, koja ju je zagrlila toliko snažno da su zajedno igrale uz muziku, a onda je Jelena podigla Kijinu majicu tako da joj se mogao videti brushalter.

Kristina nije imala apsolutno ništa protiv toga, čak je i nastavila da se grli sa njom dok joj je alkohol sve vreme bio pri ruci.

Jelena i Kija su se fino snašle na plesnom podijumu
Jelena i Kija su se fino snašle na plesnom podijumu foto: Printscreen Youtube

Podsetimo se da joj je juče bila godišnjica sada već propalog braka sa Slobom Radanovićem, a večerašnja žurka je očigledno zbog toga Kiju bacila u očaj i navela da učini sve kako bi prikrila svoju patnju.

Sloba nije mario, njegove oči bile su celu noć na Luni.

Šta se zaista sa njom desilo, procenite sami. Video možete pogledati u nastavku:

Bonus video MILJAN PONOVO ZA VOLANOM HITNE POMOĆI: Ništa ne brinite, sad ima ko da dođe po vas

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.