U KAČAREVU ISPIRAJU USTA S NJIMA! Komšinica tvrdi: Teodorin otac OD SRAMOTE ne sme da izađe na ulicu! (FOTO)
Teodora i Gordana Džehverović, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

bruka

U KAČAREVU ISPIRAJU USTA S NJIMA! Komšinica tvrdi: Teodorin otac OD SRAMOTE ne sme da izađe na ulicu! (FOTO)

Nekadašnja komšinica porodice Džehverović otkriva kakve su, zapravo, Teodora i Gordana, ali i kako njihovo učešće u "Zadruzi" podnose ostali članovi njihove porodice

Objavljeno:

Pre tačno pet meseci mlada pevačica Teodora Džehverović postala je učesnica rijalitija "Zadruga", u kojem joj se nedavno pridružila i majka Gordana.

Teodora je već mesecima unazad u žiži interesovanja zbog svog ponašanja u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, ljubavnoj vezi sa Anđelom Rankovićem, čestim svađama pred milionskim auditorijumom, ali i pričama koje je prate, a sada je pod lupom javnosti i njen odnos sa majkom Gordanom.

O ovim dvema učesnicama "Zadruge" bruji čitav Balkan, a ponajviše meštani Gordaninog rodnog Kačareva u kojem su Džehverovići živeli do nedavno, dok se nisu preselili u Beograd.

 Teodora Džehverović
Teodora Džehverović foto: Printscreen Youtube

- Ljudi ovde ispiraju usta s njima, ono je strašno šta se sve priča. Onako da se svađaju pred svetom, pa to nema nigde, ne treba im to. Pazite, Goca je ceo život bila takva, stroga i lajava... Ona kad se zaciči, cela ulica je ovde čuje. A ovo dete, ne mogu da grešim dušu, bila je ona uvek kulturna, lepo se javi, pita kako smo... Fina cura. I ona i brat joj, Sava. To je sve Goca izdresirala na vreme, ona u kući zavodi red, da vam ja kažem - u dahu nam priča bivša komšinica Džehverovića koja sa njima više nije u kontaktu, ali tvrdi da je i te kako upućena u to šta se dešava u njihovom porodičnom domu.

Gordana Džehverović
Gordana Džehverović foto: Printscreen Youtube

- Meni žao Seada, on je stvarno čovek na hleb da ga mažeš... Fin, miran, dobar. Ne zna šta ga je snašlo. Mesecima mu je haos zbog ove male, boli ga kao oca to što se priča za Ćazima i ostalo... Znate, nikom ne bi bilo prijatno. Nije on ni bio za to da ona uđe tamo, to ju je mama gurala. Mislio je da će sad malo sve da se smiri kad Goca uđe, kad ono još gore, još veći haos. Čujem, priča mi jetrva moja, ona se stalno čuje s njima, od sramote ne izlazi na ulicu... Tu mu je sin, on ga smiruje i objašnjava da je sve to šou, da se ne sekira, da će biti sve u redu - završava bivša komšinica Džehverovića.

BONUS VIDEO:

ŠOKANTAN SNIMAK: Darko Lazić uhvaćen kako šmrče!

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.