O njihovom INTIMNOM ŽIVOTU se mnogo polemisalo, ali Kija je KONAČNO otkrila zašto Sloba i ona nisu VODILI LJUBAV dve godine (VIDEO)
Kija je jednom prilikom na pomen svog seksualnog života počela da plače, Foto: Printscreen Youtube

POČELE DA SE OTKRIVAJU TAJNE

O njihovom INTIMNOM ŽIVOTU se mnogo polemisalo, ali Kija je KONAČNO otkrila zašto Sloba i ona nisu VODILI LJUBAV dve godine (VIDEO)

Oni su jednom prilikom u rijalitiju izjavili da je nakon toga njihov seksualni život "utihnuo", a Kristina je tek sada iznela nove detalje ove priče

Objavljeno:

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović tokom pet meseci, koliko već traje rijaliti Zadruga, izneli su u javnost mnoge intimne detalje iz zajedničkog života, a između ostalog i to da poslednje dve godine maltene uopšte nisu imali seksualne odnose.

Sinoć se poverila Jeleni Krunić zašto ona i Sloba nisu konzumirali svoj brak
Sinoć se poverila Jeleni Krunić zašto ona i Sloba nisu konzumirali svoj brak foto: Printscreen Youtube

Iako se u više navrata nagađalo šta je razlog tome, Kija i Sloba su uglavnom ostajali nedorečeni, ali su u jednom trenutku priznali da su problemi počeli nakon Kijine operacije, kojoj je zbog određenog ginekološkog problema bila primorana da se podvrgne.

Oni su jednom prilikom u rijalitiju izjavili da je nakon toga njihov seksualni život "utihnuo", a Kristina je tek sada iznela nove detalje ove priče.

Ona je sinoć u razgovoru sa Jelenom Krunić ispričala zbog čega nije imala odnose sa mužem:

Razlog je bio njena operacija
Razlog je bio njena operacija foto: Printscreen Youtube

- Nisam mislila da je problem u njemu. Mislila sam da je u meni, fizički, bolelo me. Mi smo pokušavali, mi smo za sve te godine pokušavali i onda sam rekla, milion puta odbijala "Jao boli me" i onda sam odbijala. Ali sam bila u fazonu da zaista... i onda ovde, šest meseci, koliko je prošlo dva i po meseca i da ne mogu da izdržim bez... - pričala je Kija.

Ona je zatim pomenula i svoju trenutnu situaciju sa Filipom Đukićem i istakla da ne želi nikome da se pravda o još uvek svežoj situaciji.

Pogledajte kako je Kija jeleni otkrila detalje svog seksualnog života sa Slobom:

Bonus video SVI PRIČAJU O CECINOJ SNAJKI: Evo šta radi Veljkova nova devojka dok je Anastasija snima!

(Espreso.co.rs/ Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.