BIVŠI RADNIK ZORICINOG SALONA OTKRIO SVE NJENE MRAČNE TAJNE: Maltretirala nas je, radili smo na crno, stalno je divljala... (FOTO)
Radila je na crno, Foto: Damir Dervišagić

šefica iz pakla

BIVŠI RADNIK ZORICINOG SALONA OTKRIO SVE NJENE MRAČNE TAJNE: Maltretirala nas je, radili smo na crno, stalno je divljala... (FOTO)

Učesnica "Parova" Zorica Dukić proteklih dana na meti je mnogih učesnika ovog rijalitija, jer se, navodno, lažno predstavlja kao kreatorka

Objavljeno:

Ovu priču potvrđuje i bivši radnik njenog salona Tomas Ristić, inače frizer, ali i asistent kreatora Saše Milojkovića. On je rešio da bivšu gazdaricu tuži za sve, kako kaže, klevete koje je izgovorila na njegov račun u rijalitiju, ali i da otkrije sve njene tajne.

- Zorica se predstavlja kao kreator, a to nije. Kupuje stvari i stavlja svoje ime, a da bi oprala sebe, kaže da Saša isto to radi. Svaki komad garderobe koji on potpisuje jeste lično Sašino delo, pa ja ne znam da li je ona pogrešno informisana ili joj je neko namerno napunio glavu. Pokrenuli smo protiv Zorice tri sudska postupka sa neoborivim dokazima i za svaki tražimo po milion i po dinara. Eto, skromni smo iako možemo da dobijemo i više. Iznela je mnogo laži na Sašin i moj račun, a to je mala cifra za sve klevete - kaže Tomas, a potom objašnjava zašto je posle samo mesec dana rada u njenom salonu dao otkaz:

Bivši radnik je raskrinkao
Bivši radnik je raskrinkao foto: Damir Dervišagić

- Ona ima svoje bubice, glumi velikog šefa, divlja po salonu, umišljena žena. Prošle godine u janaru ja sam dao otkaz. Zoričin salon je radio na crno, svi smo bili na ugovore. Jednom prilikom od mojih mušterija dobio sam na poklon flašu pića od 250 evra, a ona dođe u salon pokupi to i odnese prijatelju na rođendan. Jedan dan je uletela inspekcija, Zorici su zatvorili salon, a onda je njena radnica Jasmina otvorila salon na svoje ime i poturila svoja leđa - tvrdi Tomas.

Bonus video:

DARKO LAZIĆ SE NAKON RAZVODA NE SMIRUJE: Evo koja seksi pevačica mu je zapala za oko!

(Espreso.co.rs/ Izvor: Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.