Fenomen Kristijana Golubovića: Nekada idol klinaca, a danas... (VIDEO)

od mafijaša do...

Fenomen Kristijana Golubovića: Nekada idol klinaca, a danas... (VIDEO)

Kristijan je svojim "brilijantnim" izjavama, diskutabilnim ponašanjem, agresivnim ispoljavanjem i seksualnim aferama postao jedan od kultnih likova naše medijske scene
Objavljeno: 17:05h

Sad već bivši učesnik "Farme" Kristijan Golubović zasigurno je neko ko je svojim skandaloznim ponašanjem obeležio proteklu godinu. No, njegovo okupiranje javnosti, na žalost, nije vezano samo za godinu koja je za nama. Kristijan je medijska senzacija poslednjih par godina. Čovek koji je svojim "brilijantnim" izjavama, diskutabilnim ponašanjem, agresivnim ispoljavanjem i seksualnim aferama postao jedan od kultnih likova srpske medijske scene. Kristijanizacija Srbije: Kako je osuđeni kriminalac postao idol i uzor našoj deci?! (VIDEO) (FOTO)

Zalaziti u to zašto je ova ličnost dobila toliko medijskog prostora zahtevalo bi jako opširnu društvenu analizu za koju nismo kompetentni. Ali kao laici, možemo pratiti kako se u srpskom društvu razvijao kult Kristijana Golubovića, od dečka s ulice do glavne sprdnje u rijalitiju "Farma". Kristijan operisan: Objavio prve fotografije sa glavom u zavojima (FOTO) I nije neka šteta, ali mlađa beogradska generacija sigurno ne pamti Kristijana iz njegovog zlatnog doba devedesetih godina. Bukvalno zlatnog! Setimo se samo kajle koju je Kristijan nosio u dokumentarcu "Vidimo se u čitulji" - enormno velika lančuga s njegovim imenom od 2 kile i 800 grama, i naravno nezaobilazni krst pride.
Printscreen/ YouTube/ Darko Utk
Za slučaj da niste znali, Kristijan je taj koji je u modu uneo dizelaško izbacivanje kajle preko stvari. Naime, njegov lanac je bio najteži u gradu, i kao takvog, bilo ga je zasigurno jako mučno nositi. Stoga je Kristijan, kako je sam jednom rekao, morao da nosi pancir ispod stvari, pa preko njega kajlu. Tolika žrtva samo zarad toga da bi kao pseto mogao da nosi svoje ime oko vrata. Kristijan trendeseter, nema šta! Kristijan sam otišao s Farme uz žestoke pretnje: Rokaću vas kao devedesetih! (FOTO) (VIDEO) On je dete naših gastarbajtera iz Nemačke. Bio je uhapšen u Dizeldorfu, još kao maloletnik, zbog oružane pljačke. Veliki mafijaš Kiki je oteo nekom Albancu 100 maraka, zbog kojih je odležao tri i po godine maloletničkog zatvora.
Zahvaljujući fizičkim vežbama ili kako bi se sam Golubović pohvalio: "Treninzi. Masovni treninzi. Iz dana u dan ja sam trenirao sve više. Na hiljade sklekova, hiljade trbušnjaka!", Kristijan je izrastao u snažnog momka. Već tad se moglo primetiti da mu je pamet nesrazmerna s fizičkom snagom. Jedno je išlo nauštrb drugog - kako su mišići rasli tako se pamet smanjivala. Ko vas više nervira: Kristijan, Vučić ili Andrija i Anđelka? Evo šta kažu Beograđani (VIDEO) Srbija 90-ih godina je svakako bila plodno tle za ovakve osobe čiji je jedini cilj u životu bio da budu uvek i svuda, da budu viđeni. Naravno, viđeni u dobrim kolima, s gomilom love i dobrom ribom pored. Ni mladi Golubović nije želeo da bude odmetnik od vladajućih (ne)kulturnih trendova. Opčinjen italijanskom mafijom, Kristijan je rešio da takav obrazac ponašanja, samo s mnogo manje stila, prenese i na ulice našeg grada, te je često bio vodeći akter problematičnih okupljanja nasilnika. Mnogobrojna su bila njegova skandalozna iživljavanja, a jedno od najpoznatijih, o kom je i sam Krstijan u više navrata pričao, svakako je upad u diskoteku hotela Mažestik. Veliki Golubović je naterao svu nedužnu omladinu da legne na podijum, na kom je do tog trenutka igrala, a on je zapucao u tavanicu. Iz fazona. Čisto da se vidi da s njim nema šale.
Bilo je još sličnih poteza današnjeg samoproklamovanog prosvetitelja naše omladine. On je više puta je bio u zatvoru, što zbog sumnje da je dilovao drogu, što zbog raznih agresivnih ispada u velikom stilu. Trećinu svog života Kristijan je proveo u našim i inostranim zatvorima. Ako mu je verovati, uvek je ležao nedužan. Stoga je jednom prilikom i rekao kako se stidi kad ga neko nazove kriminalcem jer on ne može da bude kriminalac sa sebi svojstvenim načinom ponašanja i razmišljanja. Možda bismo mu i poverovali, da pre ovog iskaza nije išla rečenica o "reprezentiranom Beogradu". - Kad pogledam ove mostove s kojih sam skakao hiljadu puta. Kad vidim Beograđanku u kojoj sam prvi put povredio čoveka nožem. Kad vidim našu svetinju, Svetoga Savu - rekao je Kristijan u jednoj emisiji. Ceo legendarni intervju s Kristijanom možete pogledati ovde:

"poslednji živi don beogradskog podzemlja" Deset godina kasnije - Kristijan nikad nije bio življi!
Poslednji Čkaljin intervju: Živim od 2.000 dinara penzije, cipele nisam kupio 20 godina! Don Žuan. Najveća ex Yu zabluda! Mi ga obožavali, a Gidra nas sve prevario! (FOTO) jedina iskrena ljubav.
spisak bi se poprlično odužio. Ivani
ko je onda taj Kristija Golubović?
Kristijan je lakrdijaš. I pred tim očima je, nažalost, i dalje ostao.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.