PIJANA KIJA SVE PRIZNALA FILIPU: Ovo menja SVE odnose, ovo je REVOLUCIJA! (VIDEO)
Seks Kije i Filipa je glavna tema u rijalitiju Zadruga, Foto: RTV Pink printscreen

zadruga

PIJANA KIJA SVE PRIZNALA FILIPU: Ovo menja SVE odnose, ovo je REVOLUCIJA! (VIDEO)

Kija je bila u vidno alkoholisanom stanju

Objavljeno:

Zbog svega što se dešavalo sa Kijom Kockar i Filipom Đukićem u hotelu u rijalitiju Zadruga, svi su hteli da joj daju podršku, pa čak i Luna Đogani. Ona je čak savetovala Slobu da je zaštiti koliko god je to u njegovoj moći.

- Ja kad ti nešto zamerim, to je samo moj trenutak nezrelosti. Ja sam apsolutno za to da treba da staneš u njenu zaštitu i to je to. Trebao si da kažeš da je ne napadaju ako nemaju argumente za to. A što se mene tiče, ja sve što kažem to i mislim i sve što ti zamerim to je samo moja nezrelost, ti mi samo kaži dve lepe reči i ja ću da se smirim. A ona se samo pravi da je jaka, nije ona uopšte jaka, mnogo joj je teško i ja razumem, kome ne bi bilo - rekla je Luna.

Dok je Luna sve to pričala Slobi, došla je Kija, koja je bila pijana.

Luna joj je rekla da upravo pričaju o njoj i ukazala joj da na njih može uvek da računa.

Kija je rekla da će otići iz kazina, jer je svi pitaju za FIlipa, a onda je poželela da Slobodanu kaže nešto nasamo, pa se Luna sklonila.

Kristina je pokušala da mu objasni situaciju oko njenog i Filipovog snimka, međutim, Sloba isprva nije shvatio šta je tačno želela da mu kaže.

- On je... ja nisam mogla....I onda se desilo... Da li me razumeš? On je rekao da je zaljubljen u mene, ja nisam mogla da mu pružim to i desilo se šta se desilo. I to je bila cela priča oko snimka - rekla je Kija.

Kada je ovo izgovorila, Sloba je shvatio da je reč o Filipu Đukiću i svestan da su kamere snimile sve što je izgovorila, upozorio je da je pijana i da bi najbolje bilo da ide na spavanje.

Marija Ana Smiljanić, sa kojom se Filip pomirio, biće šokirana kada bude saznala da je on zaljubljen u Kiju.

Pogledajte snimak:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.