GEJ VEZA U ZADRUZI KOJA JE PODIGLA PRAŠINU: Sanjina majka OTKRILA šta misli o odnosu svoje ćerke s Matorom, kao i to da li je Sanja LEZBIJKA!
Sanja je ušla u određenu vrstu veze sa Matorom, Foto: Printscreen

KOMPLIKOVAN ODNOS

GEJ VEZA U ZADRUZI KOJA JE PODIGLA PRAŠINU: Sanjina majka OTKRILA šta misli o odnosu svoje ćerke s Matorom, kao i to da li je Sanja LEZBIJKA!

Sanja Stanković je pred kamerama Pink televizije ušla u veoma komplikovan odnos sa Jovanom Tomić Matorom, zbog čega su njih dve već mesecima unazad u centru medijske pažnje

Objavljeno:

Majka učesnice rijalitija Zadruga se oglasila po prvi put kada je njen odnos sa Jovanom Tomić Matorom u pitanju.

Sanja Stanković je pred kamerama Pink televizije ušla u veoma komplikovan odnos sa Jovanom Tomić Matorom, zbog čega su njih dve već mesecima unazad u centru medijske pažnje.

Njih dve se često svađaju zbog Matorine ljubomore
Njih dve se često svađaju zbog Matorine ljubomore foto: Printscreen

Međutim, Sanjina majka tvrdi da njena ćerka nije lezbijka i da je Matora pogrešno protumačila njeno prijateljstvo.

- Sanja je u startu njoj stavila do znanja da je gleda samo kao drugaricu, ali je Matora njihov odnos pogrešno shvatila. Sanju je pogodilo to što je imala težak život, sve je to primila k srcu, našla joj se tamo, želela je da joj pomogne, a Jovana je to protumačila drugačije - rekla je Sanjina majka za Blic Puls, a zatim je poljupce njene ćerke i Matore prokomentarisala sledećim rečima:

Sanjina majka tvrdi da su Sanja i Matora samo prijatelji
Sanjina majka tvrdi da su Sanja i Matora samo prijatelji foto: Printscreen

- Otkud vi znate zašto je to ona uradila? Možda ima poseban ugovor? To je rijaliti, tu je sve dozvoljeno. Sanja samo hoće da radi nešto što je interesantno za gledaoce. To je bio samo neki skeč, šala.

Bonus video ESPRESO INTERVJU: Dragiša Ivelja, bivši Titov špijun

(Espreso.co.rs/ Opera17)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.