KIJI POKAZALI SNIMAK RAZVALJENE WC ŠOLJE! Više ne može da krije ŠTA se desilo u kupatilu: Ja sam kriva za sve, trajalo je 30 minuta (VIDEO)
Kija tvrdi da nije zaljubljena u Filipa, Foto: Printscreen Youtube

KONAČNO JE ISKRENA

KIJI POKAZALI SNIMAK RAZVALJENE WC ŠOLJE! Više ne može da krije ŠTA se desilo u kupatilu: Ja sam kriva za sve, trajalo je 30 minuta (VIDEO)

Mnogi sumnjaju da su Kija i Filip imali seks, a nakon što su joj tokom sastanka pokazali slike štete koju su napravili, naterali su je da odgovori na pitanje da li je zaljubljena u Filipa

Objavljeno:

Kristina Kija Kockar i Filip Đukić napravili su pravu pometnju u Zadruzi svojim ponašanjem u hotelskoj sobi, pokrivanjem preko glave u krevetu i boravkom od pola sata u toaletu, posle kojeg je zatečena razvaljena WC šolja.

Mnogi sumnjaju da su Kija i Filip imali seks, a nakon što su joj tokom sastanka pokazali slike štete koju su napravili, naterali su je da odgovori na pitanje da li je zaljubljena u Filipa. Ona je to negirala, kao i to da je bilo seksa:

Filip se ne izjašnjava preterano kada je u pitanju njegov odnos sa Kijom
Filip se ne izjašnjava preterano kada je u pitanju njegov odnos sa Kijom foto: Printscreen Youtube

- Muka mi je više od tih priča oko mene i Filipa. Molim vas, prestanite sa tim! Nisam zaljubljena u njega. Čovek u kojeg sam zaljubljena vrlo dobro zna koliko sam zaljubljena u njega, a to nije Filip. Jeste, ja sam kriva za sve ove priče koje kruže o nama. Ja i Filip smo krivi. Jesmo se pokrili preko glave pokrivačem, jer nam je stvarno duvalu u glavu. Pričali smo o životu, o osećanjima, o raznim stvarima. I jesmo bili u WC-u preko 30 minuta, prali smo veš i smejali smo se... Prdeli smo... Možda smo i uzdahnuli koji put. A šolju smo razvalili kada smo taj veš stavili na nju - pravdala se Kija.

Nju su potom pitali i zašto je komentarisala to što se Filip ljubio sa Zoranom ukoliko nema osećanja prema njemu, a kako je izgledao ceo razgovor pogledajte u videu:

Bonus video OVAKVU JE JOŠ NISMO VIDELI: Nina Radulović neprepoznatljiva bez šminke!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.