BOLUJE OD DETINJSTVA! Luna Đogani ima pečate po glavi, a razlog je PSIHOLOŠKE PRIRODE!
LUNI ĐOGANI OPADA KOSA, Foto: Printscreen Youtube

OPADA JOJ KOSA

BOLUJE OD DETINJSTVA! Luna Đogani ima pečate po glavi, a razlog je PSIHOLOŠKE PRIRODE!

Njena majka Anabela Atijas je otkrila da je ovaj problem počeo u njenoj 13. godini, u periodu kada se ona razvodila od Gagija Đoganija

Objavljeno:

Učesnica rijalitija "Zadruga" Luna Đogani je do sada u više navrata pred kamerama ispričala kako ima veliki problem sa opadanjem kose, zbog čega mora posebno da vodi računa o nadogradnji koju ima.

Njena majka Anabela Atijas je otkrila da je ovaj problem počeo u njenoj 13. godini, u periodu kada se ona razvodila od Gagija Đoganija.

ANABELA I LUNA ĐOGANI
ANABELA I LUNA ĐOGANIfoto: Printscreen Youtube

- Luna je teško podnela Gagijev i moj razvod, pa je počela kosa da joj opada u pečatima. Lekari su konstatovali da ima alopeciju. Koliko god da sam se trudila da je zaštitim od svih problema i reakcija koje izazove razvod, počevši od medija, preko komentara okoline i prijatelja, nisam uspela skroz u tome. I dalje me duša boli zbog toga. Nema šta sve nismo pokušavali. Videla sam da joj sve teško pada jer je veoma osećajna. Koliko god se njen tata i ja nismo slagali ona je želela da budemo srećna i porodica na okupu. svaki dan je imala stresove i nerviranja zbog zadirkivanja od drugara, kao i od naslova u novinama - rekla je Anabela za Telegraf.rs, a zatim je dodala:

- Vodila sam je kod lekara. Išli smo kod psihologa kako bi se izborila sa stresnim situacijama i opadanjem kose, pridržavali se svih saveta i uputstava, ali nažalost ništa od toga nije pomoglo. Luna i danas ima isti problem, samo, hvala Bogu, u dosta blažem obliku. Ranije, u detinjstvu, glava joj je bila puna pečata, a trenutno ih ima dva. Ona je jako emotivna. Nema jak želudac da se izbori sa svim nedaćama.

Pevačica je istakla da će Luna po izlasku iz "Zadruge" početi da koristi neke meleme za kosu.

- Čim bude izašla iz rijalitija probaćemo i sa tim načinom lečenja. Sve lekove i sprejeve za koje smo čuli da pomažu makar malo, mi smo nabavljali i koristili, ali ne znam šta je od svega toga doprinelo njenom delimičnom ozdravljenju. Samo da joj se u Zadruzi ponovo ne pogorša stanje, zbog svakodnevnog stresa koji tamo doživljava. Sve vreme o tome razmišljam, posle svega što joj se izdešavalo, da mi se moje dete vrati zdravo i normalno - poručila je Anabela.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.