SA FILIPOM JE IMALA ODNOSE I SLOMILA WC ŠOLJU, pa je Andrija po prvi put morao da se OGLASI za medije! Kija će zaista ODLEPITI!
Kristina je ušla u vezu sa Andrijom nakon što je njen suprug Sloba Radanović ušao u vezu sa Lunom Đogani, Foto: Printscreen

KRATAK I JASAN

SA FILIPOM JE IMALA ODNOSE I SLOMILA WC ŠOLJU, pa je Andrija po prvi put morao da se OGLASI za medije! Kija će zaista ODLEPITI!

I dok zadrugari procenjuju da li u svemu tome ima istine, ili su njih dvoje i dalje samo dobri prijatelji, oglasio se i Kijin dečko, Budvanin Andrija Lazović

Objavljeno:

Kristina Kija Kockar i Filip Đukić optuženi su da su imali seksualne odnose u Zadruzi.

I dok zadrugari procenjuju da li u svemu tome ima istine, ili su njih dvoje i dalje samo dobri prijatelji, oglasio se i Kijin dečko, Budvanin Andrija Lazović. On je veoma miran i staložen.

Kija često pominje Andriju i pozdravlja ga, a on je ne gleda
Kija često pominje Andriju i pozdravlja ga, a on je ne gleda foto: Printscreen

- Ne potresa me cela ova situacija. Opušten sam, imam mnogo posla kao i do sada, tako da nemam vremena ni da gledam ni da razmišljam o rijalitiju. Ne stižem da uđem u kuću, a kamoli da gledam Zadrugu - naglašava Lazović za Informer.

Bonus video EMINA SE UDALA PRVI PUT SA 17 GODINA, A ONDA JE UPOZNALA MUSTAFU I SAD DELI SAVETE: Da bi se dobro udala, moraš biti pametna!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.