ZAMALO PAO U NESVEST OD ŠOKA: Neviđena scena u Zadruzi - Miki otkrio da IMA DETE napolju i to sa PRELEPOM ŽENOM!
Foto: Printscreen

napravio dete ljubavnici

ZAMALO PAO U NESVEST OD ŠOKA: Neviđena scena u Zadruzi - Miki otkrio da IMA DETE napolju i to sa PRELEPOM ŽENOM!

Rijaliti igrač i pčelar iz Kupinova Miki Đuričić imao je buran ljubavni život, a o njegovim neuspelim vezama i brojnim aferama pisalo se često

Objavljeno:

Kako je ispričao svom drugu u "Zadruzi", Bori Santani u jednoj vezi koja je bila kratkog daha svojoj ljubavnici je napravio dete, a ona ga sada zove da preuzme odgovornost i prizna dete.

- Jedna žena me spopada, zove me stalno. Ja sam sa njom imao šemu, a ona sada tvrdi da imamo dete. Kada mi je to rekla zamalo nisam pao u nesvest od šoka. Vraćao sam film danima, sve što mi je rekla se poklapa i tačno se datumi poklapaju - započeo je Miki priču.

- Iskreno, mnogo bih voleo da imam dete. Iživeo sam se, prošao sam svašta a dete mi je neostvarena želja, svako normalan to želi. Noćima od tad ne spavam, strepim šta će pokazati DNK rezultati. Srećan sam kad pomislim da je to moje dete, ej moj sin! S druge strane, bojim se da ću se razočarati ako saznam da nije.

Miki je presrećan zbog deteta
Miki je presrećan zbog deteta foto: Printscreen Youtube

Miki tvrdi da će, ukoliko se pokaže da je dete njegovo, brinuti o njemu i da će imati sve u životu.

- Mom detetu ne sme ništa da fali! Kad izađem iz "Zadruge" ja ću deo novca dati njemu, da ima sve što mu je potrebno. Brinuću o njemu i viđaću se sa njim stalno. Samo daj bože da je moj - bio je iskren Miki.

Boru je ova priča šokirala ali ga je zanimalo koliko se Miki viđao sa tom ženom.

- To je bilo stvarno kratko. Žena je lepa, zgodna, ali nije to bila ljubav, više je bila kombinacija. Viđali smo se s vremena na vreme, odem kod nje, odradimo "ono" i to je to. Nakon toga ona je isparila i sad pred "Zadrugu" mi se javila sa tom pričom. Ništa me ne pitaj, ne znam kako se zovem. Jedem se svaki dan. Sedim ovde s ovim debilima, a dete koje nisam ni upoznao mi je napolju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.