ČITAVA CRNA GORA MU SE SMEJE SADA: Reakcija Kijinog dečka ANDRIJE na njenu PREVARU U ZADRUZI? (VIDEO)
Kijin dečko Andrija je reagovao na njen seks u rijalitiju Zadruga, Foto: RTV Pink printscreen

zadruga

ČITAVA CRNA GORA MU SE SMEJE SADA: Reakcija Kijinog dečka ANDRIJE na njenu PREVARU U ZADRUZI? (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavili su se brojni komentari nakon događaja u kupatilu

Objavljeno:

Kristina Kockar izazvala je ogromnu pažnju javnosti pošto se upustila u intimni odnos sa Filipom Đukićem, pred kamerama u rijalitiju Zadruga.

Nakon što su se mazili ispod jorgana, njih dvoje su se u ranim jutarnjim satima zatvorili u kupatilo i iako su skinuli bubice, jasno su se mogli čuti uzdasi. Kamera koja je prikačena na zid do kupatila, jedva je "preživela" treskanje.

- Andrija ne može da veruje šta mu je uradila. Čitava Crna Gora mu se smeje sada. Čuo sam da ne izlazi iz kuće i da je u stanju šoka jer mu je Kija nabila rogove, na isti način kao što je to njoj uradio Sloba. U subotu ga je tokom pitanja novinara dozivala i mahala sa šoljom na kojoj piše "lagano", što je njihova šifra, da bi se već sledeći dan spanđala sa Filipom. Ona je gora od Lune - kaže prijatelj Andrije Lazovića, koji je oduvek smatrao da Kija nije devojka za njega.

Na društvenim mrežama pojavili su se brojni komentari nakon događaja u kupatilu, među kojima je dosta onih koji na šaljiv način opisuju proteklu noć u Beloj kući.

- Tresla se kamera, slučajno su upalili ručnu centrifugu kada su prali veš. Ajde večeras jedan pozdrav za Budvu - samo je jedan od komentara na društvenim mrežama.

Andrija je na društvenoj mreži objavio selfi sa porukom:

- Lagan sam kao Mesi - odgovorio je Andrija onima koji su mu na društvenoj mreži postavljali pitanja o Kijinoj prevari sa Filipom.

Pogledajte akciju Filipa i Kije:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.