MOJA LUNA MORA NA OPERACIJU POSLE ZADRUGE, IMA UROĐENI DEFORMITET: Gagi sve priznao! (VIDEO)
Gagi Đogani je ponosan na svoju ćerku Lunu Đogani, Foto: RTV Pink printscreen

zadruga

MOJA LUNA MORA NA OPERACIJU POSLE ZADRUGE, IMA UROĐENI DEFORMITET: Gagi sve priznao! (VIDEO)

Ovu priču potvrdila je i njena drugarica

Objavljeno:

Luna Đogani u rijalitiju Zadruga nikad nije priznala da ima estetske korekcije na licu, a portalu Pink se javila njena drugarica koja ima svoju stranu priče.

- Koliko znam Luna ima u planu da operiše nos. Međutim, to nije samo iz estetskih razloga jer ona i zdravstveni problem koji je urođen i s godinama joj stvara sve veći problem! Već duže vreme planira da ode na korekciju nosa zbog devojicije koju je nasledila od oca - otkriva ona.

I Lunin tata, Gagi Đogani, potvrdio je ovo.

- Ima malo nos na mene, to je tako prirodno, još dok je bila beba, a i mlađa ćerka ima taj problem. Ima devijaciju nosa. Ako treba da se radi zbog devijacije i ako treba da se estetika pravi nije problem. Ja sam radio to zato što sam imao smetnje u nozdrvi, hrkao sam dosta i doktorka se složila. Verovatno će i ona morati da uradi, to je genetski, ona je nasledila od mene, a ja od svog tate. Imamo simpatične noseve, ali to je devijacija, takva je dijagnoza. Kasnije će ona morati to da uradi, ukoliko bude imala smetnje, ukoliko joj doktor predloži zbog disanja ili zbog ne daj Bože nekih posledica, a nije isključeno da će to uraditi i po izlasku iz ''Zadruge'' - objasnio je Gagi Đogani.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.