PUKLA TIKVA: Luna prvo IZVREĐALA Kiju, pa JOJ OVAKO ZABILA NOŽ U LEĐA! (VIDEO)
Luna i Sloba se više ne ustručavaju da razmenjuju nežnosti pred Kijom, Foto: Printscreen Youtube

BILO JE PITANJE VREMENA

PUKLA TIKVA: Luna prvo IZVREĐALA Kiju, pa JOJ OVAKO ZABILA NOŽ U LEĐA! (VIDEO)

Druženje između Kije i Lune nije dugo trajalo

Objavljeno:

Luna Đogani poslednjih dana često se priseti dana kada je žena njenog dečka, Slobodana Radanovića, Kristina Kija Kockar ušla u Zadrugu. Blogerka ističe da joj nije bilo drago kada je na vratima Bele kuće ugledala Kiju.

Kasnije su supruga pevača i njegova ljubavnica našle zajednički jezik, pa su čak postale i prebliske, što je svojoj devojci zamerao čak i sam Slobodan Radanović. Ipak, to druženje između Kije i Lune nije dugo trajalo.

Ovog puta Luna je namerno pred Kijom razmenjivala nežnosti sa njenim mužem
Ovog puta Luna je namerno pred Kijom razmenjivala nežnosti sa njenim mužem foto: Printscreen Youtube

Blogerka je sinoć za vreme pitanja gledalaca istakla kako se uverila da je Kija jedan folirant, a malo pre toga, dok se mazila sa dečkom i Kijim suprugom u spavaćoj sobi, Luna Đogani po prvi put izgovorila je nešto što se od nje nije očekivalo - ili možda jeste?

- Kuja, sebi daje za pravo da uzima tu Slobine stvari - rekla je Luna, nakon čega je zajahala svog dragog i počela da peva pesmu svoje bivše najbolje rijaliti drugarice, Teodore Džehverović.

Ljubav cveta
Ljubav cveta foto: Printscreen Youtube

Ove reči Luna je izgovorila, kroz šalu, zadrugarki Andrijani Radonjić, koja se u tom trenutku nalazila u garderoberu, i tako makar na kratko skrenula misli sa Kristine Kockar. Međutim to nije dugo trajalo.

Nakon što se izmazila sa njenim mužem u krevetu, Luna je Kiju komentarisala u dnevnoj sobi sa Jelenom Krunić, a tada joj je rekla da se istraumirala kada je prvi put videla Kristinu Kockar i da nije bila sigurna da li stjuardesa oseća i dalje neke emocije prema suprugu.

Pogledajte kako je Luna bez srama zajahala Slobu:

Bonus video AJMO JOVO NANOVO: Poznati glumac je izgledao savršeno, sada se ugojio, pa svima pokazao salce na stomaku!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.